Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

ajtak

lioness, pisala som tebe, lebo ma neprestava prekvapovat tvoja komunikacia s ludmi. Ja nehovorim o testoch, tie su vacsinou pravdive pokyal je zena tehotna, lebo HGC sa len tak nezvysi. Hovorim o tvojom utkvelom presviedcani (nezmyselnom??!), ze spravila niekde chybu, pritom sa vyjadrila, ze vsetko dodrziavala. Ludske telo nie je stroj, preto pri vsetkom mozu vzniknut odchylky. Preto nemusela urobit vobec chybu, tak nechapem tu buzeraciu aby si nejaku priznala. Inak ty s laurinou mas nejaky vztah, ci sa jej obranne mechanizmi na teba zapinaju same od seba:D? Kazdopadne vtipne..

Lucia, drzim palce, nech vsetko dobre dopadne a ziadna kasa sa neje taka horuca aka sa navari:)

marecku

lionesss s tvojim nizkym iq suvisi to,ze nedokazes pochopit,alebo podla mna skor pripustit,ze by lucia bola tehotna aj ked tabletky brala spravne...hoci sa mi zda,ti to uz aspon 5krat napisala...to vravi o tvojom nizkom iq...si zakomplexovana a nechces si prisputit,ze by pravda mohla byt aj inde

jankaaaaaaaaa

:D alebo teda 1 az 3 zeny z 1000 otehotneju za jeden rok idealneho uzivania hak... ale povedzme si rovno, spolahlivejsia ako hak je uz len sterilizacia...

jankaaaaaaaaa

podla pearlovho indexu (udava v kolkych pripadoch zlyha dany druh antikoncepcie , pouzity za idealnych podmienok) je hak spolahliva je to cca 0,14 alebo 0,31

lionesssssss

ajtak :D ty si píšeš sama so sebou ? :D

napísala si mi že som dobrá krava a o pár minút si mi napísala, že mám nízke EQ :D a ja som ti pritom nič nepísala :D

ako ok - múúú múúúúú :))))

len neviem ako EQ súvisí s tým, že pozitívne tehotenské testy znamenajú zvýšenú hladinu HCG čo znamená tehotenstvo a ako nesprávne užitie HAK súvisí s mojim nízkym EQ...

lucia297

Urcite zajtra dam vediet, len ma prekvapuje ako sa tato tema zvrtla. Ale tym co sa vyjadrili k teme, dakujem. Tiez pochybujem,ze tabletky su 100%-tne aj ked ich uzivas spravne. Nevadi,uvidime zajtra. Uz to nemam silu riesit.

Laurina22

Je mi uzasne,si predstav.Naco tu niekoho urazate?Ok,vy tvrdite,ze test nemusi mat pravdu,my tvrdime,ze ma.Ale nadavat tu niekomu do hlupych s nizkym IQ?To kde ste?Na trhu?