Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

lionesssssss

lucia, ak by si o deň predĺžila pauzu, tak by si to nevedela, prečo by ti to nemalo sedieť podľa dní?
príklad: mala by si začať v stredu, ale by si sa pozabudla a začala vo štvrtok so štvrtkovou tabletkou, ako by si to asi zistila...???

alebo si neužila tabletku, alebo pod. ja som často krát užívala tak, že som ani nevedela, že kedy som ju vzala ... proste zautomatizované...

naozaj, ak ti vyšli dva test pozit. tak si tehotná

lionesssssss

lucka, mrzí ma to, ale skutočne si musela urobiť chybu... možno si predĺžila o jeden deň pauzu, a nevieš o tom, teraz budeš presviedčať nás aj seba že nie, ale už ti to nepomôže...

stala sa chyba, treba to riešiť

elsa5.5

áno mata,ale ak je všetko ok tak test ukáže spoľahlivo takže ked si si robila 2 tak tam nie je čo riešiť

mataBB

no vidis, stalo sa..uz to nezmenis..nemozes sa ani stazovat, pretoze nikde nie je napisane, ze antikoncepcia je 100%

robila ti niekedy doktorka ultrazvuk? lebo mne ked robil doktor tak videl, ze napr mam uplne tenku maternicu, co ma byt vplyvom hak a tym padom sa nemoze uhniezdit vajicko...neverim ze by si tvoja doktorka nic take nevsimla, keby to nefunguje tak ako ma

lucia297

Vazne som neurobila chybu v uzivani. Uz odkedy beriem tabletky,tak som vzdy bola obozretna. Zo zaciatku som im ani neverila,prvych par mesiacov sme s priatelom pouzivali aj kondom,hoci som tabletky vzdy brala dobre. Ale vsade som citala,ze sa s nimi neda otehotniet, ze to je blbost pouzivat aj kondom,ze proste nie je sanca otehotniet,ked vsetko robis spravne, tak som im zacala aj ja verit. A davala som si extra bacha, prestala som brat aj take bezne lieky ake som dovtedy pouzivala napriklad algifen,ibuprofen, lebo som sa bala aby neznizili nahodou ucinnost(ja viem paranoja). cize lieky som ziadne nebrala pocas toho,a to uz vobec nie antibiotika, nebola som chora, nevracala som,nehnackovala som, nevynechala som. Maximalne o tri hodiny neskor som zobrala tabletku.

mataBB

ak niekto nie je tehotny a test mu ukaze ze hej, tak to moze byt, ak uziva lieky, ktore obsahuju HCG, alebo aj niektore drogy obsahuju HCG napr

ale ked si urobila 2 tak to ziadna nahoda nebude