Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

lucia297

No ak ja som tehotna a vy si chcete nahovarat,ze je to tym,ze som urobila chybu v uzivani,tak pokojne,je mi to fuk. Predpokladam,ze je to tym,ze aj vy beriete tabletky. Takze ak som ja tehotna a vy beriete tabletky mozte sa zacat bat,lebo ja som chybu 100% neurobila. Uz sa k tomu nebudem vyjadrovat,lebo sa kvoli tomu este necham vytocit. Neznasam ked mi dakto tvrdi nieco o com viem,ze to tak 100% neni.

elsa5.5

neskoro plakať nad rozliatym mliekom už sa stalo si postavená pred hotovú vec tak sa k tomu aj ty postav zodpovedne nejaké úvahy kde si spravila chybu už Ti nepomôžu...

lionesssssss

lucia, darmo sa obhajuješ... proste si tehotná, a na 99,9999999% si urobila chybu v užívaní

nepomôže ti, že mi tu budeš niečo vysvetľovať

lucia297

No ked mam v mobile 3 pripomienky na tabletky zhruba po dvoch hodinach a vzdy sa idem pozriet ci som ju fakt vzala,tak sa nemoze stat,ze by som vynechala.

lucia297

lionesssssss, no keby som mala zacat v stredu a zacala by som vo stvrtok so stvrtkovou tabletkou,tak pri tom,ked by som koncila blister,tak by som si asi vsimla,ze ta streda mi tam stale visi! Cize by som si to posunula o jeden den. Lebo este by som ako posledne tabletku zjedla stredu a tym padom sa mi vsetko o jeden den posunie,kedze by som zacala o jeden den neskor. Cize to by mi uz davno nesedelo.

elsa5.5

nemáš až tak málo rokov počkaj čo ti povie lekárka,ale bude to to isté čo Ti ukázal test už sa stalo.....

mataBB

presne ako tu pisu ini, ja si niekedy zoberiem tabletku uplne automaticky ani si to neuvedomim a napr za 2 hod sa idem pozret na blister ci som si vzala

no a takto sa chyby mozu stat velmi jednoducho

mataBB

nenamyslaj si ze je to omyl, lebo 2 testy sa urcite nepomylia...konecne sa s tym zmier

aj tak si stojim za tym ze si niekde urobila chybu, ani nevies ako..mozes tu presviedcat seba aj nas ale proste to tak je...aj precizny clovek moze urobit chybu