Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

jankaaaaaaaaa

lucia297: to je mi luto ze sa to stalo, este v takom veku. musela si spravit chyb v uzivani, alebo ked nie tak asi patris k tomu miniaturnemu %tu zien , ktore otehotneju aj pocas dokladneho uzivania hak, kedze ziadna antikoncepcia nieje 100% a aj pri hak je riziko, aj ked uplne malicke. pockaj zajtra na vyjadrenie lekarky co ti povie, nestresuj sa zbytocne... nejako bude :) stavaju sa aj horsie veci. potom daj vediet ako si dopadla, drzim palce

sibeti

jahodka vobec nemudruje ,skor niekto iný....a stale nas tu presviedca... lutujem teraz Lucku,radsej nech sem an inechodi,iba co sa rozculi...

ajtak

lioness, ty si dobra krava:D ani Hak nemusi byt stopercentne ani pri 100percentom pouzivani. Vies, ludske telo nepracuje ako stroj, vplyva na neho vela faktorov a aj keby uzila na minutu presne kazdy den tabletku a nevracala ani nic, tak sa to stat moze.

elsa5.5

si vyskúšaj a uvidíš:),možno sú nejaké "ojedinelé"prípady ja nikoho takého osobne nepoznám,tak uvidíme zajtra až nám to povie.

jahodka123

To ste sa fakt nestretli ešte s tým, že aj 2-3 testy ukázali, že je baba v tom a nebola ? Zaujímavé, asi sme aj s sibeti z inej planéty...
Tiež mam jeanine, asi si spravím test :DD

Laurina22

Co tu riesite?Test ak ukazal,ze je tehotna,tak JE.Testy reaguju na zvysenu hladinu HCG,takze bude je tehotna alebo je tehotna mimomaternicovo.Co by bol pre nu mozno lepsi pripad.To je cele.