Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.
Som v soku, tehotna s jeanine?
tak myslim ze 20rokov je velmi kratky cas nato aby zena nastastie nezazila nic horsie ako je dozvediet sa ze je velmi necakane tehotna.
ach boze. ved ked sexujete musite s takym niecim ratat.
to mate stastie ze ste nezazili horsie veci ako splodenie zivota
nepovedala, to je pravda, ale niekto to tu pisal ze ona mozno preziva najhorsi den a zeny sa tu hadaju na hlupostiach. tak nato som len reagovala
No pre mna by to za takych okolnosti bol najhorsi den v zivote. Az pokial by neprisiel iny este horsi. Takze to je moj nazor
neviem preco jej vkladas slova do ust, ona predsa nikde nepise ze je to najhorsi den v jej zivote tak naco to tu vlastne riesis
lioness: ved jasne ze moze sa stat aj nieco horsie, ale ja pisem o zivote 20rocneho dievcat.. tiez by som to v takom veku brala ako najhorsi den.. ale samozrejme ak sa to naisto potvrdi nebude mat na vyber a musi sa s tym zmierit.. tak ako vacsina zien co otehotniet necakane a nezelane sa nakoniec na babatko tesi a ked je este zdrave, tak je to uz ten najstastnejsi den pre kazdu zenu
hmm nazyvat den ktory si zistila ze cakas dieta najhorsim dnom v zivote...to asi nie
stres to je urcite
No ja si myslim, ze lucia vobec nemusela urobit chybu v uzivani, ved ziadna antikoncepcia nie je 100%, Mozno ma nejaku skrytu metabolicku poruchu vstrebavania alebo nieco podobne. Cize ked ju tu obvinujete, ze urobila urcite chybu v uzivani nemusi to byt pravda. K tym testom, su velmi spolahlive, ked uz od niekolkeho dna tehotenstva zachytia aj male mnozstvo tehotenskeho hormonu v moci, ale stavaju sa aj vynimky.Ved snad napise ci je alebo nieje tehotna.
jankaaaaaaaaaaaaa, ja myslím, že tých najhorších dní v živote ešte bude... aj keď jej ich samozrejme neprajem...
hlavne aby sa jej narodilo zdravé (!!!!) dieťa, lebo podľa mňa narodenie chorého dieťaťa je z kategórie "najhorších dní v živote"
tak pre 20 rocnu zenu ktora uziva hak aby neotehotnela, a spolieha sa nato, myslim ze take zistenie o nezelanom tehotenstve je dost velky dovod na najhorsi den v zivote