Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

jankaaaaaaaaa

tak myslim ze 20rokov je velmi kratky cas nato aby zena nastastie nezazila nic horsie ako je dozvediet sa ze je velmi necakane tehotna.

jajka001_

ach boze. ved ked sexujete musite s takym niecim ratat.
to mate stastie ze ste nezazili horsie veci ako splodenie zivota

jankaaaaaaaaa

nepovedala, to je pravda, ale niekto to tu pisal ze ona mozno preziva najhorsi den a zeny sa tu hadaju na hlupostiach. tak nato som len reagovala

lienocka2808

No pre mna by to za takych okolnosti bol najhorsi den v zivote. Az pokial by neprisiel iny este horsi. Takze to je moj nazor

jajka001_

neviem preco jej vkladas slova do ust, ona predsa nikde nepise ze je to najhorsi den v jej zivote tak naco to tu vlastne riesis

jankaaaaaaaaa

lioness: ved jasne ze moze sa stat aj nieco horsie, ale ja pisem o zivote 20rocneho dievcat.. tiez by som to v takom veku brala ako najhorsi den.. ale samozrejme ak sa to naisto potvrdi nebude mat na vyber a musi sa s tym zmierit.. tak ako vacsina zien co otehotniet necakane a nezelane sa nakoniec na babatko tesi a ked je este zdrave, tak je to uz ten najstastnejsi den pre kazdu zenu

lienocka2808

No ja si myslim, ze lucia vobec nemusela urobit chybu v uzivani, ved ziadna antikoncepcia nie je 100%, Mozno ma nejaku skrytu metabolicku poruchu vstrebavania alebo nieco podobne. Cize ked ju tu obvinujete, ze urobila urcite chybu v uzivani nemusi to byt pravda. K tym testom, su velmi spolahlive, ked uz od niekolkeho dna tehotenstva zachytia aj male mnozstvo tehotenskeho hormonu v moci, ale stavaju sa aj vynimky.Ved snad napise ci je alebo nieje tehotna.

lionesssssss

jankaaaaaaaaaaaaa, ja myslím, že tých najhorších dní v živote ešte bude... aj keď jej ich samozrejme neprajem...

hlavne aby sa jej narodilo zdravé (!!!!) dieťa, lebo podľa mňa narodenie chorého dieťaťa je z kategórie "najhorších dní v živote"

jankaaaaaaaaa

tak pre 20 rocnu zenu ktora uziva hak aby neotehotnela, a spolieha sa nato, myslim ze take zistenie o nezelanom tehotenstve je dost velky dovod na najhorsi den v zivote