Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

jankaaaaaaaaa

tato diskusia mi dala takeho chrobaka do hlavy, ze mam teraz vacsi strach ci niesom tehotna alebo neotehotniem aj ked uzivam hak, ako ked som rok mala sex prerusovanou sulozou (neotehotnela som )

ja:)

no baby, pekne ste to tu rozviedli tu diskusiu.. no podla mojho nazoru stacilo dat len svoj nazor a nech si z toho Lucia zoberie, co chce a nie ze ju presviedcat, ze naisto urobila chybu, ked hovori, ze neurobila. Niekde sa mozno STALA chyba, nemusela ju zapricinit ona. Kazdopadne, vzite sa do jej situacie, je to sok, i ked ako bolo napisane, kasa sa neje taka horuca, ako sa navari.. co sa mozno zajtra rano bude zdat nocna mora, ak bude tehotna, po case sa zacne mozno tesit na babätko a bude mat na to iny pohlad. Neriesme to tu za nu. Chcela sa len spytat, ci moze byt tehotna, alebo nie.

Luci, zajtra sa drz a nech uz je ta sprava akakolvek, urcite nezufaj. A ozvi sa :) drzim prsty.

adika23

lucia297...tak ver tomu že pri hak sa otehotniet da...zažila som to. mala som 22 bola som vydata no aj napriek tomu to bol pre mna obrovský šok...

jankaaaaaaaaa

jajka: ved ok. tieto veci co si spomenula su ovela horsie ako tehotenstvo. a to som aj pisala ze je stastie ak zena do 20tky nezazije nic horsie ako to nezelane tehotenstvo. a ze 20rokov je este malo nato aby zena zazila nejake neprijemne veci, lebo sak starosti vekom pribudaju ako sa hovori

alibi

jasne ze cakat dieta nie je najhorsi den v zivote
ale z pohladu zeny ktora je mlada,dieta nechce,je to nenormalny sok,strach,neistota.. tak to podla mna asi momentalne vnima ako jeden z najhorsich. z odstupom casu to urcite bude ine.
nechcem sa zapojit do vasich hadok este aj o takej blbosti ako je "stupen obtiaznosti tohto dna" netreba za kazdu blbost chytat za slovicka.viete co som tym chcela povedat.

jankaaaaaaaaa

dobre... od dnes beriem tabletku na minutku presne. lebo v poslednej dobe som sa k tomu dost nezodpovedne spravala.. a tato diskusia ma dost vystrasila no.. uvidime.