Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

Laurina22

Ale ty zas na mna neutoc moja mila,normalne sa pytam.Ja viem co uzivam,preco uzivamsom si vedoma rizik,ale ty si vypichla konkretne Jeanine a o tom sa je nevedela.Hlboko sa ti ospravedlnujem.

jankaaaaaaaa

tak ty si jedna z tycg zien co uziva hak a ani nevie ako to funguje .. aj v pribalovom letaku to je napisane len tak btw... nechapem ako mozteuzivat tabletky a nevediet o nich takmer nic

jankaaaaaaaa

nie kazdy doktor robi tie prevntivky takcasto ako treba ked zena uziva hak co som pocula.. a azs nie kazdy ma v ambulancii ultrazvuk

mataBB

zmensovanie steny maternice je ziaduce pri uzivani hak, nevytvara sa na nej sliznica a preto sa na nej nemoze uhniezdit vajicko

ale toto je na ultrazvuku vidiet, tak ako aj ovulacia, takze je mi to zahadou ze doktorka nic nevidela, ak vobec ten ultrazvuk robila

jankaaaaaaaa

kazda hak ju oslabuje.prectaj si ako hak vlastne funguje. ale jen
anine ma vacsi vplyv na to stensovanie sliznice ako ine hak

jankaaaaaaaa

zvlastne ze si otehotnela prave s jeanine ked jeanine ma vyrazny vplyv na maternicu a velmi oslabuje jej stenu , takze je zvlastne ze sa tam dokazalo vajicko zachytit