Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

veronicka2

a nehadzte na nu vinu ze MUSELA spravit chybu lebo nemusela viem to z vlastnej skusenosti....mam to potvrdene od dr, ze u niektorych zien hak nemusia ucinkovat tak ako by mala...to je tych par %, akoje to cisty sok ja viem a nikomu to neprajem. ale viem ze ona chybu spravit nemusela lebo som to zazila sama

veronicka2

no daco k tomu poviem aj ja, ja som brala regulon rok a pol a povedal mi dr pri nahodnej kontrole ze ci uz neuzivam. a ja hovorim ze uzivam a presne na minutu ani raz som nezabudla! a on ze neveri lebo ja mam ovulaciu, a ovulacia by mala byt blokovana pri hak, mala som stastie, pretoze moj partner sa do mna nikdy nespravil, inak by sme uz kocikovali.
je to hrozne a ja som z tych co su dochvilne a nikdy som nezabudla nemala hnacky nikdy nic. mne proste neucinkovala....super zistenie....

jankaaaaaaaaa

jasne ze bolo aj bude, ale mat dieta to nieje len tak. ja napriklad ju chapem, lebo tiez si neviem predstavit zeby som teraz mala mat dieta, aj ked nemam 20rokov. necitim sa nato. neviem si to predstaviit.. ale takych zien bolo je aj bude velmi vela, co si toto povedia a ked sa im narodi zdrave pekne babatko tak to je ten najkrajsi den aky kedy zazili

ververka

ajaj, tu sa dohadovat o tom ci spravila-nespravila chybub.
mozno naozaj nespravila zaidnu chybu a zblblo jej travenie. alebo vajicko ktore malo byt nedozrete tak nedozrete nebolo a ak nemali prerusovany styk tak bolo oplodnene.

alebo z toho nic byt nemusi a naozaj ma v tele poburene hormony a zo stresu nedostala menzes.

kazdopadne sa uvidi zajtra a nech to je ako chce, drzim palce. nejak, bolo, nejak bude a nemas 15 aby si to ty, priatel a rodina neuniesli.

lienocka2808

myslim, ze kazdy ma pravo na to aby svoje problemy vedel pomenovat. ja len vravim, ze v 20tke este nemoze mat pravdepodobne za sebou nic horsie ako nechcene tehotenstvo. Napriklad keby sa jej narodilo chore dieta tak ten den by bol potom najhorsi. to je naozaj take tazke pochopit??????

jajka001_

20rocne zeny bezne mavaju deti, nema 12, nie je to ziadna tragedia. mozno jej to narusi zivotne plany ale takych uz bolo a bude.

lionesssssss

tiež ma akurát napadlo, že koľko šťastnej mládeže chodí po svete, ak by toto považovali za najhorší deň v živote...och deti deti, viete vy vôbec čosi o živote?

kuknite si, ak už nič iné, aspon raz Modré z neba a potom podiskutujme o najhorších dňoch v živote

jankaaaaaaaaa

ale to je u kazdeho inac, kazdy ma ine pomery v rodine, kazdy je inac zabezpeceny, kazdy je inac vyspely.... a preto prave uzivala hak jednu z najspolahlivejsich metod aby neotehotnela, co je si myslim dost zodpovedne

lienocka2808

ja to vztahujem na tu situaciu, ze som zodpovedna, nechcem dieta, som velmi mlada preto beriem antikoncepciu - LEBO ESTE NECHCEM DIETA. a zrazu antikoncepcia ti zlyha. Podla mna je to dost zle. to nie je len dozvediet sa ze cakas dieta,to je zmena celeho zivota