Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

faith08

Ja si myslím, že vôbec nemusela urobiť chybu v užívaní HAK. Nedávno som čítala na fóre na omlazeni.cz, že tam tak zopár žien otehotnelo a pritom vraj neurobili žiadnu chybu.
Nič nie je na 100 %, len netr...ť :)

jankaaaaaaaaa

www.modrykonik.sk
hned prva odpoved od zeny ktora pisala ze mala 4 pozitivne testy a nebola tehotna... ale zase mozme polemizovat na pravdivosti prispevku

jankaaaaaaaaa

citam teraz nieco o falosne pozitivnych testoch a docitala som sa ze za falosne pozitivnym testom moze byt ZLE POUZITIE testu, test po dobe spotreby, niektore choroby a lieky co uz boli spominane... ale zase sanca ze sa test pomyli dvakrat je uz asi fakt velka nahoda.. ja len apelujem na zeny, ktore tvrdili ze test ked vyjde pozitivne, tak je to definitivne lebo test sa nemyli (ked nieje ovplyvneny liekmi)

jankaaaaaaaaa

citam teraz nieco o falosne pozitivnych testoch a docitala som sa ze za falosne pozitivnym testom moze byt ZLE POUZITIE testu, test po dobe spotreby, niektore choroby a lieky co uz boli spominane... ale zase sanca ze sa test pomyli dvakrat je uz asi fakt velka nahoda.. ja len apelujem na zeny, ktore tvrdili ze test ked vyjde pozitivne, tak je to definitivne lebo test sa nemyli (ked nieje ovplyvneny liekmi)

lionesssssss

vejva objavila Ameriku :D

tvrdím, že sa nepoznáme? :D :D :D či ... ??? na čo bolo dobré to triumfiálne kopírovanie linku ? :D

lionesssssss

blbé je, že keď som sa snažila riešiť problém tak na mňa niekto vybehol s EQ a s tým, že som krava... takže ťažko ulahodiť všetkým

jankaaaaaaaaa

zeny, kaslite nato a uzs a tu nehadajte a nerieste zbytocnosti, alebo si zalozte novu temu :D lucia tu riesila svoj naozaj vazny problem a vy tu zacnete riesit kto ma vacsie iq, eq a kto je aky mudry a kto je kamarat....?? :D je to dost smiesne citat vase debaty :D