Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

faith08

Lioness proste nechce veriť, že sa tak dá otehotnieť, lebo ona sama počas užívania HAK neotehotnela. Napríklad sa mi páči ako v nejakej téme píše, že ak je niekto zodpovedný a rozumný, tak si dieťa "nezarobí", aj keď by začal sexovať od 15. Podľa mňa rozumný a zodpovedný človek nesexuje od 15. Neviem, čo by písala, ak by otehotnela napríklad v 17 cez HAK, to by zrejme zmenila názor.
Táto téma: www.zdravie.sk

ajtak

lioness, pearlov index nic? Chod oznamit zdravotnickym vyskumom, ze si prisla nato, ze si mozu davat na letaciky ze pri spravnom pouzivani je HAK 100percentna. Fuu a pritom tolke roky sa snazili ludia vymysliet 100percentnu ochranu okrem sterilizacie a lioness si ju v hlave vymyslela za par sekund:) blahozelam, snad to dotiahnes aj na nobelovku:)