Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.
Som v soku, tehotna s jeanine?
hej baby, čo máte pred krámamí? :D
fajn som sa pobavila :)
Lioness proste nechce veriť, že sa tak dá otehotnieť, lebo ona sama počas užívania HAK neotehotnela. Napríklad sa mi páči ako v nejakej téme píše, že ak je niekto zodpovedný a rozumný, tak si dieťa "nezarobí", aj keď by začal sexovať od 15. Podľa mňa rozumný a zodpovedný človek nesexuje od 15. Neviem, čo by písala, ak by otehotnela napríklad v 17 cez HAK, to by zrejme zmenila názor.
Táto téma: www.zdravie.sk
Preco mi nadavas a urazas ma ja ta tu neurazam ani som na teba nic zle nenapisala!!!
ani sterilizacia nieje 100%! podla PI je jej spolahlivost 0-0,5 %
ajtak, díky za podporu
vejva, ty trubka :D
Lioness ano osobne mozno nie ale ved ti nikto nezakazuje znamost s Laurinou tak nemusis ju zapierat :D-(
lioness, pearlov index nic? Chod oznamit zdravotnickym vyskumom, ze si prisla nato, ze si mozu davat na letaciky ze pri spravnom pouzivani je HAK 100percentna. Fuu a pritom tolke roky sa snazili ludia vymysliet 100percentnu ochranu okrem sterilizacie a lioness si ju v hlave vymyslela za par sekund:) blahozelam, snad to dotiahnes aj na nobelovku:)
No áno, ale ja verím, že sa to kľudne mohlo stať. Aj ten spomínaný Pearlov index to dokazuje.
faith ... presne ako píšeš.. VRAJ neurobilo chybu
faith: ano uz som to sem pisala o pearlovom indexe