Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

lionesssssss

alibi, už sme jej poradili...

viac sa nedalo

mimochodom, nemyslím si, že tehotenstvo je z kategórie "najhorší deň života"... ak si to myslíš, asi vieš o živote veľmi málo

alibi

hrabe vam?
ona preziva mozno najhorsi den v zivote (minimalne najstresujucejsi) a namiesto poradenia a podpory ma citat vase hadky?

lionesssssss

bibisa, ja som tiež stihla skočiť na dve hodiny do roboty a čuduj sa svete, keď som sa vrátila , téma tu ešte bola... :))) a aj s novými príspevkami :)))) tak čoby som nedoplnila aj ja dačo :D

lionesssssss

vejva, ja som nepopierala že Laurinu poznám, ja som napísala, že zrejme vie prečo ma obhajovala... ale že je mi to úprimne jedno,že ma nejaká virtuálna Laurina obhajuje, ja som neni odkázaná na to aby ma niekto obraňoval na fóre :D

a faith, mne sa to teda v 17tich nestalo, lebo som sexovala tak aby som neotehotnela... :))) takže keby bolo keby...boli by sme v nebi :))))

mimochodom, "trubka" nie je nadávka... to je skôr také konštatovanie, že asi na akej úrovni je tvoje vyjadrovanie a argumenty :))) ale ak ťa to tak strašne ranilo, tak potom sa hlboko ospravedlňujem :))))

a áno, stále trvám na tom, že ak niekto dieťa nechce, tak ho mať nebude, mne osobne je jedno či niekto sexuje od 15tich alebo 35ky... ak chce sexovať , nech sexuje, ale ak decko nechce, nech sexuje tak aby ho nemal...

tak tu neprekrúcaj ani ty...

User_37597

akoze slecny...
este som bola v robote ked ste sa tu hadali..uz som doma hodku aj pol a este ste neskoncili? :D
ak sa ani jedna z vas nepostavi od pc a neodide este dnes tak po a)bude to zajtra najdiskutovanejsia tema alebo za b)van admin zrusi temu :D ale verim ze ste sikovne a zalozite si novu :D

vejva

feith to si nemala skopirovat lebo ta tu zacne urazat xi xi ja uz som natom doplatila xi xi.Ked tu popierala ze sa s Laurinou poznaju hlavne ze v tej teme Nast rocne mamicky tam to nepopiera do co uz ked niekto poprie aj znamu ale hlavne ze som ja ta TRUPKA KT.OBJAVILA AMERIKU