Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.
Som v soku, tehotna s jeanine?
Pre zakladateľku témy, stalo sa mi to isté. Pred troma rokmi som otehotnela aj napriek užívaniu antiky a tiež som bola vtedy presvedčená, že som neurobila žiadnu chybu a o tom som presvedčená doteraz. Aj lekárka mi potvrdila, že je niečo také možné, čiže mi ostávalo len zmieriť sa s tým. Teraz mám krásneho synčeka, ale odvtedy týmto tabletkám nedôverujem a suverénne vyhlasujem, že je to tak isto spoľahlivá ochrana ako prerušovaná súlož, alebo kondom, dokonca za kondom dávam najviac bodov, lebo ten ešte ochráni pred niektorými pohlavnými chorobami a aspoň si do seba netrepem kopec hormónov, ktoré sú aj tak na prd. Podľa toho čo viem, tak poznám vo svojom okolí ešte dve ženy, ktorým sa stalo to isté. Kočky nechcem Vás strašiť, ale neotehotnie len tá, ktorá nesexuje. Toť sv. pravda.
Lucka nech už Tvoja návšteva u lekárky dopadne akokoľvek, povedz si, že to nie je tragédia a všetko sa časom porieši.
lienocka2808 - zato, že má "len" 20 rokov, tak určite nemohla zažiť nič horšie, ako nechcené tehotenstvo? No ty si dobre naivná. Fakt, kukni si modré z neba, ako ti tu už bolo poradené a vráť sa do reality. Jak ty môžeš vedieť, čím si ona už prešla alebo neprešla ?? Nehovorím, že musí mať za sebou neviem aké tragédie, ale ten vek to absolútne neovplivňuje. Sa uvedom...
Btw, nenazvala by som to najhorším dňom. Zmení sa jej život, OK, ale žiadna tragédia to nie je. Sú oveľa horšie veci, ktorými si človek môže prejsť - aj pred 20-tým rokom života !...
Paradox života nie? Ja by som bola asi najšťastnejšie keby mi už konečne vyšiel test pozitívny :-) . a ten kto nechce tomu výjde. no nič... :-(
A naco si to brala ked si aj tak otehotnela? :-D no nic tes sa na babo a ber to tak ze vela ludi co chcu sa im nedari mat...
preco? ved kazda hak ma taky ucinok, len niektore hak ako aj jeanine maju ten ucinok vyraznejsi.. najblizsie sa ho nato opytaj
skus pozriet pribalovy letak mozno to tam bude spomenute ,, a asi lekar to nepovazoval za dolezite
ja na teba neutocim anni sa mi nemusis ospravedlnovat, len som konstatovala ako to je u niektorych zien.. n a ano jeanine ma ten ucinok yssi ako vacsina hak. myslim ze aj vreya ma ten ucinok vyraznejsi, ale niesom si ista.. preto sa aj jeanine predpisuje sportovkiniam napr. lebo pri jeanine dochadza k velmi slabemu krvacaniu kedze pocas uzivania je sliznica velmi tenka