Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

jankaaaaaaaa

to ma mrzi :/ co ti povedala lekarka nato ze uzivas hak? ako budes dalj pokracovat? priatel? rodicia? vsetko dobre dopadne, drz sa

matussska

som si prečítala všetky príspevky a nestačím sa diviť :) každá ste mali nejakú diagnózu. Luci držím palce nech to už dopadne akokoľvek :)

jankaaaaaaaa

ja si myslim ze to bude imomaternicove tehotenstvo kedze pri jeanine je ta sliznica maternice velmi slaba nato aby sa tam hniezdilo vajicko. ale ked jej meskal menzes.. neviem, uvidime. drzim jej palce nech to dopadne v pohode

laura II

YAZ som uzivala 4 roky.mam doma 3 mesacneho syna.mozem dat ruku do ohna,ze som chybu v uzivani nespravila!nic nie je 100% ochrana,len celibat:) o co vacsie prekvapko pred rokom,o to vacsia radost teraz

jahodka123

No, skrátka nič nie je 100%-tné. Len to tu niekto nechce pochopiť a stále si hudie svoje, že URČITE musela urobiť chybu v užívaní, alebo hnačka atď. Ach.....