Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

jankaaaaaaaa

pokial viem, umele prerusenie tehotenstva sa da do 12tyzdna.. je to na tebe a tvojom parterovi.. vela zien nezelane otehotnelo, nechalo si babatko a teraz su tie najstastnejsie mami..

cherrylove

Lucka neboj, za taký rôčik už budeš mať na to iný pohľad a ver, že to všetko dobre dopadne. Len si teraz musíš prejsť ťažkým obdobím, no po čase sa to premení na radosť z toho, že budeš matkou. Sorry ak predbieham, ale prešla som si tým a viem o čom točím. Prajem všetko dobré.

User_37597

no...stale mas na vyber ci ho chces alebo nie...A NECHCEM POCUT OD INYCH BAB ABY TI KAZALI ZE SI TO MAS ZOBRAT ALEBO NECHAT!!!je to len na tebe.ale myslim si ze to zvladnes tak ci tak...a necakaj s tou informaciou dlho...povec to cim skor nech mozete popremyslat spolu.

jankaaaaaaaa

takze to si otehotnela uz davnejsie. mala si predtym normalnu mentruaciu akoobyvkle? mesakala ti az prvykrat tento mesiac?

jankaaaaaaaa

porad sa s priatelom a rodicmi. rodiciata isto podporia. ved si uzivala hak aby si neotehotnela, takze si bola zodpovedna v sexualnom zivote,..no ale bohuzail sa stlao, takze rodicia timusia byt oporou.. priatel ak ta ma rad bude stat pri tebe.. ako dlhoste vlastne spolu?
rozmyslas aj nad potratom?

janush273

Dievcata, nechapem preco na Lucku tak utocite. Kazdy predsa INDIVIDUALNE vnima nezelane tehotenstvo. Ja som pred par rokmi (mala som 19) mala podobnu skusenost ako Lucia. S vtedajsim priatelom som sa v tom obdobi planovala rozist, co mojmu "nadseniu" z tehotenstva este pridavalo. Nakoniec sa vsetko dobre dopadlo, bol to len plany poplach. Mna tato diskusia zaujala najma preto, ze aj ja mam doma Jeanine odlozene na skrini a som rada ze som ich nezacala brat. kazdy clovek co sexualne zije by si mal byt vedomy rizik, aj ked pri HAK su naozaj minimalne - ale ako vidite, stat sa moze naozaj vsetko. Drzim Lucke palce, kedze sa viem velmi dobre vzit do jej situacie. dufam ze da vediet, ako to nakoniec cele dopadlo