Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

mataBB

lucia nemusis sa teraz do nas navazat, my za to nemozeme ze si otehotnela s hak a nemusus si na nas vylievat svoju zlost...specialne pre teba: vravela som ze 2 pozitivne testy znamenaju tehotenstvo a neverila si mi...no tak uz veris snad

elsa5.5

lucia 297,tak vidíš že testy neklamú:)priateľovi si to už oznámila?ako to je dieťa bude v poriadku ked si otehotnela cez antikoncepciu?tak je to už na tebe ako to budeš riešiť nie si až taká mladá aby si nemohla byť mamina,ale rozhodnutie je na tebe držím palce aby si sa rozhodla správne:)

jankaaaaaaaa

uz sa netrap tym ci sa to stal tebe a preco prave tebe.. zacni to risit s priatelom a rodicmi.. este to som sa pytala ze ci ti teraz prvykrat vynechala menstruacia. lebo ked si v 10 tyzdni tak to si uz musela byt tehotna minuly mesiac.. a lekarkati vravela ze plod je v poriadku aj ked si uzivala hak pocas tehotenstva?

lucia297

da sa otehotniet s hak aj ked ju beries spravne! Potvrdila to aj doktorka. A dokonca tam nebola sama,boli tam este dalsi dvaja doktori a obidvaja vraveli,ze uz mali taketo pripady a ze vazne to nie je nejaky zazrak,ze sa to proste stava.

lucia297

Aj mne povedala doktorka,ze nie som prva a ani posledna co otehotnela aj ked brala hak a neurobila pri brani ziadnu chybu. Presne ako pise lulu2011 to iste mi povedala aj gynekologicka, ze tych 99,9 % je len reklamny tah. Ze je mala sanca pri tom otehotniet, ale zase nie je uplne taka miniaturna ako pisali niektori ludia. Ze sa to stava a nic nie je 100%-tne. Vsetko treba brat s rizikami. Len vazne nechapem,preco sa to musela stat prave mne? :( Keby som bola dajaka nezodpovedna tava co sa nechrani,ale takto? Je mi z toho celeho nanic. Specialne pre lionesssss a matu...DA

matussska

ja si myslím že by so žalobou neuspela pretože je tam spolahlivosť 99,9% a ju by šupli do toho mizivého 0,1% a vec je vybavená.

Luci verím že túto ťažkú situáciu prekonáš a budeš sa z bábetka tešiť

mataBB

v takomto pripade sa neda zazalovat nikoho, pretoze sa ani neda dokazat, ze na vine je hak a nie uzivatelka, vyrobca negarantuje 100% ochranu

jankaaaaaaaa

nema ich preco zalovat. ucinnost nieje 100% nikde sa to nepise ze by aj mala byt. a dokazat ze zena neurobila chybu v uzivani je asi nemozne

Lulu2011

tu by sa dalo aj žalovat spolocnost vyrabajucu HAK, clovek si zbytocne zasiera organizmus, plati za to a este to nefunguje ako ma, ja jej verim, ze neurobila chybu, takých zien je na svete vela co neurobili chybu v brani a ta uspesnot co uvadzaju pri HAK 99,9% ze sa zabrani otehotneniu je blbost, je ich ovela, ovela viac

Lucka - drzim palce, nech sa rozhodnes co najlepsie, pre nieco sa to stalo, uz je to len na tebe a tvojom partenrovi