Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.
Som v soku, tehotna s jeanine?
jankaaaaaa,s priatelom som skoro tri roky a ano,je zodpovedny. Len v tejto chvili neviem, neviem si predstavit,ze spolu budeme byvat, ze budeme vychovavat dieta. Neviem si predstavit vobec nic. Neviem co so skolou,vobec neviem co mam robit a kde zacat.
veronicka, suhlasim, presne si to vystihla, ze preco sa do nej navazaju :) aj ja si to iste od zaciatku myslim :)
uz sa do nej prestante navazat kriste pane!!!!
mi to ide uz uplne na nervy vase spravanie trapne, tu neriesime to ze ci spravila chybu alebo nie, riesime tu to ze sa stalo to co sa stat nemalo!
vy sa len teraz burite a hadzete na nu vinu lebo aj vy berete hak a teraz s abojite a samy seba vnutorne presviedcate ze sa to stat nemoze a ze ona je krava len vy ste super, lebo vam sa to zatial nestalo!
tak sa uvedomte a prestante uz vypisovat hluposti! vravim ze ja mam tiez osobnu skusenost ze hak nefunguje dakedy tak ako ma len ja som mala viac stastia ako lucia, a tiez som ju brala presne. baba nemusi spravit v uzivani chybu nechapete to?
ak nahodou neviete tak baba ked uziva hak na sekundu presne, nema hnacky nema ine lieky co ju ovplyvnuju nezabudla uzit tak tabletku mohla vziat tak ako vzdy ale jej travenie ju mohlo zradit a to sa ta baba nedozvie ze ma daco s tvarenim alebo ze jej tabletku nevstrebalo o to tu ide chaete to?
tam je X dalsich faktorov ktore brania napr vo vstrebani tabletky, to ze ju zjete a zapijete neznamena ze aj zaucinkuje uz to pochopte!
lucia a ty sa drz ja si nedokazem predstavit tu situaciu ked sa na daco posliehas a zrazu toto.....ja ked som sa o tom mojom regulone dozvedela som skoro mala infakrt a uz v zivote hak nebudem brat, nato ze mi to pokazilo cele telo kvasinky mam kazdy mesiac dobreze nie tak toto je svinstvo a este aj toto...naozaj katasrtofa.
ono vzdy nejako je aj bude, niesi nato sama. mas priatela aj rodicov. musia ta nejako podporit. to byvanie sa casom porisie, len teraz nezufaj a nemysli len nato najhorsie.. ja ti velmi drzim palce, mam len o dva roky viac, spoliehamsa na hak a neviem si predstavit zeby som otehotnela.. verim ze ty to nejako zvladnes. inac ako dlho si s priatelom? je zodpovedny alebo ani nie?
sibeti to, ci urobila alebo neurobila chybu, sa uz nikto nedozvie, clovek moze urobit chybu ani si to neuvedomi, to sa stava casto, sama beriem hak a viem ze chyba sa moze stat velmi lahko
a ty ako vies ze ju neurobila? ty si jej davala tie tabletky do ust kazdy den?
dieta bude v poriadku, HAK nijako oplodnenemu vajicku neskodi, bezne sa beru gestageny, hormony na udrzanie tehu ako napr. Duphaston, teraz uz ostava len rozhodnutie co dalej, je to tazke, treba si zodpovedat zakladne otazky, ci je z coho zit, je kde byvat, ci mate pracu nejaku stabilnu atd. to su velmi dolezite otazky, zase nie je len tak mat dieta a co dalej, aj ked bolo by fajn to nejako zvladnut
navazali ste sa do nej,netrepte.ze urcite urobila chybu...vieme citat...
a ziadne priznaky tehotenstva si nemala? rozmyslas nad potratom alebo nie?
asi si pojdem kupit tehotensky test :/
chodievas na preventivky a robi ti doktorka ultrazvuk?
Ano,menstruacia mi vynechala teraz prvykrat. Minuly mesiac som mala normalnu,ani slabsia nebola, proste uplne normalna. A mata neviem kto sa do koho navazal,ze urcite som musela urobit chybu. Neurobila som ju.