Som v soku, tehotna s jeanine?

Príspevok v téme: Som v soku, tehotna s jeanine?
lucia297

Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.

lucia297

Do ktoreho tyzdna sa da ist na potrat? Do 12-teho? Musim si vsetko premysliet. Nechcem ist na potrat,ale ani nechcem teraz dieta. Chcela som najprv dokoncit skolu,zamestnat sa a az potom mysliet na vlastnu rodinu :( Je to onicom,ked ma clovek 20 a studuje. Nema ani zamestnanie,financne prostriedky,prax,skusenosti ani nic. Nechcem byt odteraz a dalsich 5 rokov zavisla na rodicoch alebo na priatelovi.

jankaaaaaaaa

skolu mozes skoncit a potom znova zacat po piatich rokov s tym ze sa bude akceptovat posledny rok kroty si absolvovala alebo tak nejako

divaslashes

Neviem presne ako to je, ale zda sa mi, ze z dovodu rodicovstva mozes skolu prerusit na 3 roky.. a potom dalej pokracovat.

jankaaaaaaaa

citala som vela na nete o zenach co takto pocas uzivania hak otehotneli.. aj vela zien kotre hak neuzivali a neckane otehotneli tiez zo zaciatku nevedeli co a ako dalej a bolo to tazke.. ale ked uz sa dieta narodi je to ten najkrajsi pocit pre kazdu zenu. treba to nejako zvladnut a bude dobre

mataBB

mas 2 moznosti-prerusit skolu alebo prerusit tehotenstvo...ja som jednoznacne za prvu moznost...mas 20..nie si male decko zeby si sa nevedela postarat o dieta...

elsa5.5

lucia 297 zvládneš ak ti pomôže rodina tak zvládneš všetko škola sa dá aj externe,je to všetko o tom akú máš rodinu,ale pomôžu ti a zvládneš to:)treba to oznámiť priateľovi a rodičom....

mataBB

vejva kazdy sa moze rozhodnut, ci ju uzivat bude alebo nebude...na vlastne riziko..opakujem, nevedomost neospravedlnuje..ked niekto nevie napr ake su vedlajsie ucinky a stazuje sa ze doktor o nich nic nepovedal..preco by to mal robit? pribalovy letak hovori o vsetkych dolezitych veciach a aj na nete sa da najst kopec info...

lucia297

No pri mojej skole neprichadza do uvahy naraz aj studovat aj mat dieta. Nezvladala by som to,je toho straasne vela. Teraz som skuskove ledva zvladala urobit tak,aby som mala vsetky skusky a to som nemala ziadne ine problemy ani nic co by ma rozptylovalo. A skolu chcem dokoncit, vzdy som sa chcela na tuto skolu dostat,bol to moj sen a ide mi to....Takze jedine prerusit skolu.

vejva

to je tak ked sem napise baba kt.HAK neberie a je tehotna a nechce byt ,tak ju tu kazdy zdrbe ze co cakala ked nemala rozum ze si nedavala pozor a nechranila sa!A ked sem napise baba co uziva HAK a ostane tehotna tak zase je len ona navine ze niekde urcite spravila chybu!!!Ja tiez vravim HAK je uplne svinstvo ale kt.lieky niesu vsak?Najlepsie je natom to ze zena kt.uziva HAK otehotnie a niektora po uzivani HAKU uz nemusi otehotniet nikdy super je to teda spolahlive

jankaaaaaaaa

zacni tym ze to povies rodicom a priatelovi. a v skole si das odklad stuia albo indvidualny plan :) skola je najmenej. mam spoluziacku ktora stihla dokoncit semester, spravila vsetky skusky a hned potom sa jej narodilo babo. potom chybala v skoleasi dva tyzden z noveho semestra a normalne dalej pokracuje v studiu a ma individ. plan ..
a ze mas takeho rpiatelaje je to pre vas velke plus.