Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.
Som v soku, tehotna s jeanine?
Lucia nezávidím ti. Máš pravdu. V právnickej oblasti to je dnes veľmi, ale veľmi ťažké. Ak teraz odídeš, tak si potom ťažko nájdeš prácu. Nejdem ta tu presviedčať o tom, aby si si dieťa nechala alebo nie, ale nech spravíš akékoľvek rozhodnutie, porozprávaj sa najprv s priateľom a s rodičmi a možno prídete na nejaké riešenie. Držím palce. :)
ved rodicia a priatel pomozu kym ti skonci materska a potom sa zamestnas . bude to ok. ved niektore zeny maju dieta z v 16-17 tich a zvladnu to
A zivit to dieta budem z coho? :( Zo socialky?
neber totak tragicky, dieta ti da viac ako hocijaka praca
Vies aka je tlacenka v pravnickej oblasti? Preco by si vybrali pave mna, ked je kopec inych ludi, dievcat co nemaju ziadne zavazky,ziadne problemy a ktore sa tomu moze venovat od rana do rana. Predpokladam,ze ked budem mat dieta tak ponocovanie nad zmluvami a zakonmi neprichadza do uvahy. Ale bude to ponocovanie nad babatkom :(
ale preco by si tam nemohla pracovat :) ved tehotenstvo nieje choroba
Praveze som zacala vypomahat v jednej firme a risovalo sa mi z toho nieco viac :( Prvykrat v zivote som robila nieco za co som dostavala peniaze a dokonca ma to bavilo. Kto teraz uz len bude chciet tehotnu koncipientku? :(
:) Tak myslim, ze dalsich cca 5 rokov by si tak ci tak bola zavisla na rodicoch, aj keby si nebola tehotna.. Teda ak by si si nenasla nejaku pracu na plny uvazok, co by pri dennom studiu neprichadzalo do uvahy..
hm ale uvedom si, ze niektore zeny po potrate uz nemozu mat deti...budes si to potom do konca zivota vycitat, ak sa to nahodou stane aj tebe?
do 12teho.. ale to so sebou prinasa vela rizik.. c ak uz po interrupci nebudes moct mat deti :/ privela tym riskujes... ale chapem ze uz mat dieta v 20tke.. musis to zvazi ale nebud nato sama. tak isto ako ty si v tom je v tom aj tvoj priatel. a tvoji rodicia tiez. musis sa aj s nimi poradit