Dnes som si urobila tehotensky test a vysiel pozitivne. Uz dva roky beriem jeanine. Nerozumiem tomu. Mohol mi vyjst vysledok zle? Urobila som si dva testy a obidva vysli pozitivne. Nikdy som nevynechala ani jednu tabletku. Maximalne som sa opozdila o take tri hodinky. Ziadne hnacky,ziadne zvracanie,proste nic. Prosim povedzte,ze sa tie testy mohli mylit. Ja nechcem byt tehotna.....Zajtra idem ku gynekologicke,ale ten stres do zajtra asi nevydrzim.
Som v soku, tehotna s jeanine?
lenze ja necitim ziadne negativne vplyvy na moje zdravie. ako sa chranis?
jajka, ja som sa vykašlala už dávno, keď som pochopila, že nemá cenu si ničiť zdravie, chrániť, a úspešne, sa dá aj inakšie...
sranda ze žiadna z nas nerata ze prave ona bude ta, ktorej sa to mizive percento tyka :)
nikto nikde nikdy negarantuje ze hak ma 100% spolahlivost. prestudujte si pearlov index! z toho vyplyva ze na 1000 zien rocne otehotnie 1 az 3 zeny
asi su to zbytocne vyhodenne peniaze najmä pre zeny s 0,1 percenta hm:-(
tak, baby...som si dnes poriadne pozrela pribalovy letak mojej Diane 35. Nie že by som si ho nikdy nečítala ale zameriavala som sa na iné veci. No a píše sa tam, citujem: Ak sa Diane35 užíva správne, pravdepodobnosť otehotnenia je VEĽMI NÍZKA.
Takže, hehe. Tiež som bola v tom že pri správnom užívaní je to nemožné.
Nevykašleme sa všetky na hak?
lucia297: díky za špeciálnu správu pre mňa, ja napriek tomu ale trvám na svojom...
hlavne sa ale prosím ťa postav k problému ako rozumná, dospelá žena - budúca matka...
najväčšia idiotina by bola ísť na UPT kvôli práci. predstav si situáciu, že pôjdeš kvôli úžasnej lukratívnej práci na UPT a do dvoch mesiacov ťa z práce vyhodia... to len potom budú výčitky
az teraz som si precitala cely prispevok...no mas to lucia velmi tazke.samozrejme to musi byt pre teba sok,z tehotenstva lebo urobila si vsetko preto aby si nebola tehotna a teraz toto.samozrejme ze chybu si urobit nemusela.ja ti verim.,lebo aj take situacie sa stavaju..neries to pravnickou cestou,tam nepochodis,ani nikde nie je napisane ze antikoncepcia je 100%.nech uz urobis akukolvek vec je to cisto tvoja vec,a neries to sem na diskusii,lebo ta poniektore ukrizuju.zelam ti vela sil a urcite si vyberies spravne.je to len a len na tebe.na nikom inom.drzim ti palce.a z niektorych prispevkou si nic nerob,je jednoduchsie riesit cudzie veci,ako svoje vlastne.
ziadna antikoncepcia nie je 100 percentna!existuje len jedno percento zlyhania ale existuje...
ramia UPT ale zase nieje zavrazdit dieta toto uz zase zacina byt na inu temu.