Skúsenosti s hormonálnou antikoncepciou CHloe

Katynessa

Predam dva blistre(2 mesacne balenie) ATK Chloe, za 15 eur alebo 1 blister za 8 eur.
Zaujemkyne piste na moj mail

lioness_01

Anjelik, mne je normálne smutno z tvojej otázky... nemáš ústa, že si sa nespýtala lekára alebo nevieš čítať keď si neprečítaš leták ...

Anjelik111

Ahojte.Prvýkrát začnem brať ATK Chloe a nemám jasno v tom,ako to začať brať.Lekár mi odporucil,že mám začať so žltými tabletkami v 1.deň menštruácie.Cize biele tabletky mi zostanu tyzden pred menstruaciou???a potom ked mi pride menstruacie zase mam zacat brat zlte alebo uz biele????

7777777777

ahoj, zacinas aktivnymi tabl, to su tie tmave, 21 ich je, ked ich doberie, mas 7 dnovu pauzu a vramci nej beries tie neaktivne, ja som ich vsak nebrala, je to jedno ci ich berie alebo nie (tie neaktivne). je jedno akou tabl vramci tych 21 zacnes, vsetky su rovnake. alebo zacni aj stredou a potom dokoncis tymi predtym, ale vravim vsetky 21 su rovnake

lenka33

ahojte baby doktor mi predpisal anti Chloe a chcela by som sa opýtat ktorými tabletkami sa zacina??precitala som si aj prib.letak a enchapem stale...prosim was o pomoc.. a este by som sa chcela opýtat ze ked som dostala v stredu menzes mam zacat stredou alebo pondelkom?? ak stredou co ptm s tymi tabletkami pred tymi??plis welmi was pekne prosim... dakujem

User_37597

zdravim...moja skusenost s chloe je asi takato:brala som ju 2 aj pol roka.zo zaciatku fajn,plet super,menstruacia na cas a slaba,ale neskor asi po roku uzivania som prestala mat chut na sex.ale musim povedat ze doktor vas vsetkych ako aj mna asi zabudol upozornit na to ze chloe sa ma brat nanajvis pol roka lebo su skor na plet ako na zabranenie ontehotneniu..posledny pol rok som presla na mercilon..chloe ukazala svoju horsiu stranku tym ze plet sa mi vyrazne zhorsila a teraz mam silnu menstruaciu a stale nemam chut na sex...ale rovnako sa priklanam k nazoru ze nie v kazdom pripade to tak je.kazde telo je ine a kazde pochopitelne reaguje inak na tabletky...

tekvicka_

predam chloe dva blistre, t.j dvojmesacne balenie. exp. 07/2013
cena 14 eur vratane postovneho
znacka: malo sexu vysoke naklady :)
ozvite sa dragonfly@centrum.sk

steliko

ahojte,mám problémy so zvýšeným ochlpením na tvári a brade,máte niektorá skúsenosť s týmto problémom,pomáha niektorá HAK?

chillia

Beriem chloe vyse dvoch rokov a prave rozmyslam, ze prejdem na yadine...z chloe som nafuknuta, prsia aj brucho naliate vodou a s tymi naladami to tiez nie je bohvieco...pribrala som z nich 5 kil a nejdu schudnut ani cvicenim...a tiez ma z nich bolieva hlava...ostatne negativne ucinky sa nastastie neprejavii