Čo si myslite o tejto antikocepcii, doktor mi ju chce predpisat . Možete mi niečo povedať o nej?
Skúsenosti s hormonálnou antikoncepciou CHloe
ahojte baby prosím chcem sa opytat ze ako ste to mali s menzesom po vysadeni
ja som tuto antikoncepciu brala cca 2 roky takze s nou mam nejake skusenosti :) na plet bola velmi dobra, uz som si aj zvykla ze som z akne "vyrastla" ale ked som ju v januari vysadila tak sa vyrazky vratili v plnej sile. takze na toto urcite fungovala, aspon u mna :) pomohla aj na bolestivu menstruaciu, ani som z nej nepribrala, ale ani prsia nenarastli... toto je urcite velmi individualne a ked niekto na fore napise ze pribral, schudol alebo cokolvek nemusi to platit na niekoho ineho. Jediny problem je ze som mala pocit ze utlmuje chut na sex, ale to je asi dosledok kazdej antikoncepcie, takisto velmi individualny... proste su to hormony a telo sa nesprava prirodzene, kludne sa to mohlo stat aj pri inych tabletkach, skusenosti inych treba brat s rezervou. Btw tiez mi ostalo jedno balenie, datum spotreby 5/2012. ak ma niekto zaujem piste sms na 0949168159, som v ba
ahojte, brala som Chloe 8 mesiacov a všetko v poriadku, dokonca som neviem akým zázrakom schudla 5kg!!! síce ma sem-tam pobolievala hlava, ale inak som s ňou bola veľmi spokojná. mrzí ma, že je teraz ten výpadok tejto HAK, kvôli tomu som si bola dať predpísať inú, tak som zvedavá či táto druhá so mnou niečo porobí :-)
zatial vypadok trva.
to ten vypadok je este stale? ked som bola u doktorky tak asi pre mesiacom tak to malo byt do 7 - 10 dni v poriadku, kedze som potrebovala nove balenie tak mi dali v lekarni vreyu na mesiac a uz mi konci tak dufam ze sa to spravi
Deva, prave vcera som zhanala nove mesacne balenie Chloe a dozvedela som sa o vypadku. V jednej lekarni mi povedali, ze nahrada nie je, v druhej mi dali antikoncepciu s velmi podobnym zlozenim. Radsej by som ale zabehla za lekarom, alebo mu zavolala. Ja predsalen na mesiac vynecham, na skusku, lebo uz mesiace mam priserne bolesti hlavy a mam podozrenie, ze to je prave z Chloe. ahoj
ahoj, no ja mam taky problem, ze chloe ma teraz vypadok a nikde ho nemozem zohnat... neviem mi niekto povedat, ci je to normalne, ze vynecham jeden mesiac a potom znova nabehnem?:)
dakujem vopred
matamata,dakujem ta radu...aspon si uz viema ko to je lebo som uz z toho fakt zufala,11 dni menstruacia to je horor.aj priatel uz stresoval ale ked sim toto precital tak bol pokojnejsi...a ja takisto...dakujem
papa
skajka sex si naplno uziva s antikou takmer kazdy par...ved na to ta antika je aby si sa nemusela stresovat z otehotnenia a aby si si mohla uzit sex az do konca.pokym uzivas tak ako mas tak tehotna byt nemozes...aj doktor mi to povedal presne takto a to mam fakt odbornika ktory sa stara o svoje pacientky poriadne
prve tri mesiace su skusobne, az potom sa ti menzes a cyklus ustali...az po 3 mesiacoch sa da povedat, ci ti sadli...teraz je to ok
ahojte.ja beriam chloe prvy zyzden,je to moja prva hak...len sa dost cudujem,ze mi ich doktor prdpisal bez vysetreni...len tak som prsila a o 2 minuty som bola vonka...menstruacia mi doterza trvala 4-5 dni a teraz ju mam uz 8.neviem cim to je.aj vytok am hnusny.inak ziadne vedlajsia ucinky...a chcela by som sa opytat,ze ci sa priatel domna moze urobit.lebo vela dievcat pisalo,ze to nieje stopecentne a maloktore to tak robia...ze to da chalan do nich.neviem comu mam verit a co si mam mysliet.