Skúsenosti s hormonálnou antikoncepciou CHloe

jankaaaaaaaaa

vela zien sa spolieha len na hak a neotehotnie aj 10 rokov, no niektore otehotneju.. lebo ziadna antikoncepcia nieje 100%.. kupovat kondomy je zbytocne. ak sa bojis, tak pouzivajte aj prerusovanu suloz. samotna rperusovana suloz je velmi nespolahliva ale ak uzivas hak tak v podstate aj bez tej prerusovanej suloze sa nemas velmi coho bat, no ale istota je istota..

lionesssssss

sumsumienka, ja som toho názoru, že ak niekto skutočne nechce dieťa, tak nech kombinuje viacero dostupných spoľahlivých antikoncepčných prostriedkov. ale za tento môj názor ma tu už pár ľudí zlynčovalo, takže asi ti neporadím...

mataBB

100% je len nesexovat..takze tak...je to na tebe...je tot voj zivot takze sama by si sa aj mala rozhodnut ci sa budes len spoliehat len na atk alebo nie..

ja sa na nu spolieham (nie chloe), ale uprimne, keby otehotniem tak nevadi,...

sumsumienka

Dobry den, vo stvrtok zacinam s Chloe, je to moja prva antikoncepcia. Viem, ako ju mam brat, pribalovy letak som citala velakrat. Ide o to, ze mam 17 rokov a dieta si nemozem dovolit. Myslite, ze sa mozem plne spoliehat na ATK alebo mame Chloe kombinovat aj s inou antikoncepciou, napr. kondom alebo prerusovany styk? Viem, ze sanca na otehotnenie je velmi mala, no predsa nejaka je. Otehotnela ste niektora napriek uzivaniu Chloe?

jankaaaaaaaaa

v prvych troch mesiacoch uzivania sa to robit neodporuca. a aj tak by si asi mala spinenie miesto menstruacie aj keby si uzivala dalej.. takze by to bolo zbytocne

tixy

a keby si to o týždeň posuniem? lebo mi to akurát tak sprosto vyšlo, idem na svadbu a chlapec mi príde po 3 mesiacoch domov na týždeň, tak ma to dosť štve :/ ale zas riskovať kvôli tomu nebudem, prednejšie mi je zdravie :)

tixy

baby, ja by som mala jednu otázočku :)
Po prvýkrát som si dala anti a chcela by som mať hneď aj vynechanie menzesu tento mesiac... čiže by som si nedala 7 dňovú prestávku (resp. by som neužívala tie biele tabletky) a hneď by som nabehla na ďalší mesiac. Nebude to príliš veľký zásah do organizmu, keď hneď takto zhurta to využijem? :D