Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
po pravde aj zhanam nieco prirodne :) krem a nieco na noc, to by mi stacilo
Je pravda, ze porodom sa vela veci vie zmenit. Podla mna by si sa mala poobhliadat po niecom prirodnom, predsa len to bude teraz lepsie ako nejaka chemia
prosim poradte dlho som pouzivala len jednu kozmetiku, no v poslednej dobe - po porode sa mi plet uplne zmenila a odrazu citim, ze mi viacej skodi ako pomaha, co s tym? aku nahradu?
odporúčam Pure Elements, zloženie je super a až na jeden výrobok som bola spokojná so všetkým čo som od nich objednala. cena je úmerná kvalite a pri kúpe viacerých produktov vo vianočnom balíčku je cena nižšia čo pri tých vianočných výdavkoch fakt poteší :-)
Ahoj Silvva, krémy Naomi BioCosmetics sa dajú kúpiť v predajni "vegana" v Bratislave, v bio predajni "bioalej" v Bratislave, v spa v Rajeckých Tepliciach alebo na e-shope. Ja si ich objednávam - www.naomibiocosmetics.com
A dajú sa posím vás tie krémy Naomi Biocosmetics niekde kúpiť? Alebo sa musia objednať cez e-shop?
Nechajte si zaslať vzorky, až po vyskúšaní budete vedieť, či vám daný krém vyhovuje alebo nie
Tiež mám dobré skúsenosti s Naomi BioCosmetics. Mám ich telové mlieko, denný i nočný krém a som veľmi spokojná
Ja používam Light Cream od Naomi BioCosmetics. Je bez parfémov, parabénov a chemických konzervantov, takže naozaj prírodný. A je výborný
perfektná prírodná kozmetika je SALOOS a ich Green Clay telová a pleťová maska je tooop ;) prikladám link - notino.sk