Prírodná kozmetika

mojra

Je pravda, ze porodom sa vela veci vie zmenit. Podla mna by si sa mala poobhliadat po niecom prirodnom, predsa len to bude teraz lepsie ako nejaka chemia

imuna

prosim poradte dlho som pouzivala len jednu kozmetiku, no v poslednej dobe - po porode sa mi plet uplne zmenila a odrazu citim, ze mi viacej skodi ako pomaha, co s tym? aku nahradu?

danihelka

odporúčam Pure Elements, zloženie je super a až na jeden výrobok som bola spokojná so všetkým čo som od nich objednala. cena je úmerná kvalite a pri kúpe viacerých produktov vo vianočnom balíčku je cena nižšia čo pri tých vianočných výdavkoch fakt poteší :-)

Sona345

Ahoj Silvva, krémy Naomi BioCosmetics sa dajú kúpiť v predajni "vegana" v Bratislave, v bio predajni "bioalej" v Bratislave, v spa v Rajeckých Tepliciach alebo na e-shope. Ja si ich objednávam - www.naomibiocosmetics.com

Sona345

Tiež mám dobré skúsenosti s Naomi BioCosmetics. Mám ich telové mlieko, denný i nočný krém a som veľmi spokojná

Natali1234

Ja používam Light Cream od Naomi BioCosmetics. Je bez parfémov, parabénov a chemických konzervantov, takže naozaj prírodný. A je výborný