Prírodná kozmetika

EasyGlow

Suhlasim s Marunkou. Kukala som inak tu stranku sibircanka.sk a ani jeden krem nie je cisto prirodny. Pisu tam, ze su bez konzervantov ale to je blbost. To by ste ale vedeli, kebyze si raz v zivote vyrobite smidku kremu a studujete trosku okolo tejto problematiky.

Samilla

Notino nie je zly, ale aj dost drahy. Dobre prirodne kremy pre rozne vekove kategorie a rozne problemove oblasti za celkom normalnu cenu sa daju kupit na sibircanka.sk, teta a podobne.

zlatica

za mňa pure elements- nemecká značka, ktorá má dobré zloženie a nie je testovaná na zvieratách čo veľmi oceňujem! kupujem len cez eshop, neviem kde inde je. najlepšie je ozaj vyrobiť si vlastnú ale nie každý ma na to čas...a tak aspoň keď výrobca napíše zloženie a je to "kosher" a s dobrými recenziami tak nemám až taký strach :-)

Culkalka

Pozri na Notino, majú tam veľký výber, kupujem iba odtial, lebo majú aj dobré ceny. Som spokojná so značkou Aésop. -odkaz odstránený-

Marunka

Ako to tu citam, tak vela z tych znaciek, co tu opisujete nie su prirodne. Prirodna kozmetika je taka, ktoru si same vyrobite alebo zakupite od vyrobcov, ktori vam presne povedia, co tam davaju...Nic co je v drogerii a nesie to nazov "prirodne" v skutocnosti prirodne nie je. Ak krem na tvar vydrzi 2 roky, tak viete aka "priroda" tam je. Ja si kremy vyrabam, vydrzia v chladnicke max 2 tyzdne. Ked pridam prirodny konzervant, tak aj dlhsie. Vybornych predajcov najdete napriklad na sashe :)

zuzulka_zuzi

ahooojte :) ja mam velmi citlivu pkozku a nemozem hocijake produkty pouzivat, moc som nepouzivala prirodnu kozmetiku no mala som par veci a zistila som ze sa z nich nevyhadzem, nedrazdi pokozku, ziadne zacervenanie.. tak som len tak zo dna na den presla na prirodnu kozmetiku a vybraala som si znacku Happyskin vybrala som si najlepsie jak som mohla mne tie produkty veeelmi sadli a som velmi spokojna s nimi je to top znacka, telove mlieka maju vyborne ja mam najradsej kleopatra telove mlieko ale aj easy milk je dobry ale to skor na ekzematicku pokozku a naozaj pomoze kamaratka mi to potvrdila ona trpela dlhe roky ekzemom nic jej nepomahalo tak som jej to na narodky objednala taku sadu na ekzematicku pokozku a velmi si to chvalila tiez.. aj kremy na tvar su velmi dobre a najde si tam kazdy to co potrebuje od hlavy az po paty naozaj maju na vsetko produkty aj na rozne kozne ochorenia rosacea, ekzem, akne, sucha pokozka vsetko mozne :) urcite odporucam vyskusat

5Petusik55

Používam kozmetiku od FLP. Mám citlivú a extrémne suchú pleť a nie všetko mi vyhovuje, a s touto kozmetikou som veľmi spokojná. Pleť hydratuje. Je síce trošku drahšia (ale povedzme si pravdu ktorý prírodný produkt je lacný), ale na druhej strane vydrží veľmi dlho. Ľahko sa roztiera a na tvári mi neostáva mastný film, čo neznášam. Napíšte ak chcete poradiť, poradím :)

Salima

Vynikajuci krem hlavne pre poskodenejsiu plet a po 40-ke je krem pantovy alebo z vytazkov z parohov od sibircanky. je to vyborna altajska kozmetika