Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
zuria, skus zagooglit, ani ja nepoznam tu kozmetiku, ale docitala som sa, ze su z sk.
Z Dulcie som vyskusala iba prednedavnom par veci a tiez chvalim.
Nevedela som ze Calendula je slovensky alebo cesky vyrobok...
tak ako teda?
Na trhu toho je naozaj veľa , uprednostňujem slovenské a české napríklad:
DULCIA, SOAPHORIA, CALENDULA atď. Zo zahraničných mám rada, BOMBS, BOEMI alebo MEA NATURA. Ale zo zásady si vyberám slovenské, chcem ich podporiť, pretože výrobky sú kvalitné, naše a aby rýchlejšie rástli a mali viac druhov produktov. Keď som nad tým tak premýšľala v zásade ma nemôže žiadna reklama ovplyvniť a hlavne nie gigantické globálne firmy ako je LÓreal, Nivea, Garnier a pod. Neverím im a celý náš trh sa bude odvíjať od toho ako k tomu budeme my koneční zákazníci pristupovať, čím viac budeme náročný tým viac sa budú musieť snažiť.
Ahojte baby, ja som mala problém so suchou pleťou, lenže zároveň veľmi citlivou... už asi rok objednávam odtiaľto www.pevonia.cz a zatiaľ som spokojná, problémy s pleťou sa vyriešili :)
Simonka, necudoval by som sa ze ta zenska ktora to tak pekne bali si ty. reklama ako prasa)
prirodna kozmetika je super, na trhu toho je naozaj dost a treba si najst to co najozaj vyhovuje pleti:-) po dlhom skusani som ostala verna pure elements- doniesla mi ju segra z Nemecka ale uz aj na SK sa zacala predavat a ta zenska to aj tak pekne bali, ze bol z toho super darcek xixi.
Mám najlepšie skúsenosti s kozmetikou, ktorú kupujem na www.zdravie-priroda.sk, kde si každý určitě vyberie podľa potrieb. Milujem šampóny a sprchovacie gély a vôbec celú prírodnú kozmetiku zn. Hristina. Odporúčam.
Aj ja ju používam a dávam jej palec hore... pevonia je naozaj dobra a je to priroda, proste ziadna chemia a to hovori za vsetko
Ahoj, najskôr som používala kozmetiku z lekárne, no zistila som, že často krát nemá nič spoločné s prírodnou kozmetikou...odvtedy používam len značku pevonia botanica, mám od nich celú pleťovú starostlivosť
Určite treba skúsiť túto kozmetiku :) začala som ju používať len nedávno a už vidno prvé výsledky, 100% Bio prirodna kozmetika.Vrele odporucam.
www.alassalabeauty.sk