Prírodná kozmetika

zuzi74

zuria, skus zagooglit, ani ja nepoznam tu kozmetiku, ale docitala som sa, ze su z sk.
Z Dulcie som vyskusala iba prednedavnom par veci a tiez chvalim.

papulka111

Na trhu toho je naozaj veľa , uprednostňujem slovenské a české napríklad:
DULCIA, SOAPHORIA, CALENDULA atď. Zo zahraničných mám rada, BOMBS, BOEMI alebo MEA NATURA. Ale zo zásady si vyberám slovenské, chcem ich podporiť, pretože výrobky sú kvalitné, naše a aby rýchlejšie rástli a mali viac druhov produktov. Keď som nad tým tak premýšľala v zásade ma nemôže žiadna reklama ovplyvniť a hlavne nie gigantické globálne firmy ako je LÓreal, Nivea, Garnier a pod. Neverím im a celý náš trh sa bude odvíjať od toho ako k tomu budeme my koneční zákazníci pristupovať, čím viac budeme náročný tým viac sa budú musieť snažiť.

alenka_radska

Ahojte baby, ja som mala problém so suchou pleťou, lenže zároveň veľmi citlivou... už asi rok objednávam odtiaľto www.pevonia.cz a zatiaľ som spokojná, problémy s pleťou sa vyriešili :)

simonka82

prirodna kozmetika je super, na trhu toho je naozaj dost a treba si najst to co najozaj vyhovuje pleti:-) po dlhom skusani som ostala verna pure elements- doniesla mi ju segra z Nemecka ale uz aj na SK sa zacala predavat a ta zenska to aj tak pekne bali, ze bol z toho super darcek xixi.

Majka001

Mám najlepšie skúsenosti s kozmetikou, ktorú kupujem na www.zdravie-priroda.sk, kde si každý určitě vyberie podľa potrieb. Milujem šampóny a sprchovacie gély a vôbec celú prírodnú kozmetiku zn. Hristina. Odporúčam.

selinka

Aj ja ju používam a dávam jej palec hore... pevonia je naozaj dobra a je to priroda, proste ziadna chemia a to hovori za vsetko

dagmar12

Ahoj, najskôr som používala kozmetiku z lekárne, no zistila som, že často krát nemá nič spoločné s prírodnou kozmetikou...odvtedy používam len značku pevonia botanica, mám od nich celú pleťovú starostlivosť

Monika 30

Určite treba skúsiť túto kozmetiku :) začala som ju používať len nedávno a už vidno prvé výsledky, 100% Bio prirodna kozmetika.Vrele odporucam.
www.alassalabeauty.sk