Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
Ja používam Mea Natura, je to úplne top...nikdy by som už nemenila :)
Ja skúšam bio kozmetiku od rodinnej firmy Bionatural www.prirodne-doplnky.sk majú bohatý výber a prehľadný eshop
Mám skúsenosti s prírodným kozmetikou alassala a je fakt dobrý . Používam ho na tvar 2 mesiace a výsledok je viditeľný. Som nadmerná spokojná . www.alassalabeauty.sk
Pracujem s čisto prírodnou kozmetikou Aloe vera .. Nájdete ma na fb stránke Zdravie a krása s Forever,Aloe vera alebo na mail ZdravieakrasasForever@zoznam.sk ..Viac info vám poskytnem tam v správe... Je to zaručená kvalita a hlavne je to príroda a mnohým ľudom pomáha .
Mne teda vobec ta pevonia nepride ako prirodna kozmetika. V nejakej inej teme som to aj spominala. To uz by som radsej dala prednost slovenskej kozmetike dulcia. Co sa tyka Elysson, tak pre mna jednoznacne najlepsia prirodna kozmetika. Mne velmi pomohla.
Ahojte tieto kozmetiky čo tu vypisujete že používate a chvalite niesu úplne prírodne .Stačí si prečítať zloženia tých prípravkov a trošku tomu rozumieť a hneď tam nájdete chemické látky a to ja za prírodnú kozmetiku nepovažujem.Na slovensku poznám zatial jedinú zenu ktorej kozmetika je len o prírode a živej vždy čerstvo a namieru každemu klientovi pripravená .Moja pleť po tejto kozmetike uplne spieva .Vola sa elysson je neskutočná aj keď drahá ale mne za to stojí.Nie tie odpadky čo je tam minimum výživy aj to už mrtvej pŕírody ktora na pleti nič nespravý a ostatne chemia.Takže asi tolko.
Viesoc ja pouzivam tuto znacku www.pevoniaeshop. cz a zatial som maximalne spokojna. Kremiky su uzasne vyzivujuce, co ja uz potrebujem na svoju plet, aj troska vrasky uz mam. Nemozem si zatial vynachvalit prirodnu kozmetiku.
Ahoj. Ja mám najlepšie skúsenosti s kozmetikou alassala , sú to výrobky vo vysokej kvalite. Môj favorit šampon a kondicioner s arganovym olejom Odporúčam
Ahoj, akú prirodnu kozmetiku môžeš doporučiť? JA sa snažím prejsť na prirodnu, zatial som vymenila len šampony a kondicioner.
Ja mam velmi rada prirodnu kozmetiku uz len z toho dovodu ze mi strasne prijemne vonia a neupchava mi pory :) Ale uprimne v lekarnisom teda este dobru naozaj prirodnu kozmetiku nekupila ;)