Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prírodná kozmetika

bee_1

JA pouzivam a opbjednavam cez -odkaz odstránený-
vlastne notino.sk tam je vela prirodnej kozmetiky a cez tento link aj lacnej kozmetiky :)

Zuzka833

Ja používam kozmetiku značky priody. Je to prírodná kozmetika bez perfémov a parabénov. Majú pleťovú i dekoratívnu kozmetiku. Majú e-shop www.priody.sk

varecha66

mozem dat do povedmia prirodnu kozmetiku pevonia Botanica. (pardon za predchadzajuci preklep) na pevoniaeshop.cz okrem tejto bio kozmetiky postupne skusam aj dekorativnu alternativu :)

varecha66

mozem dat do povedmia prirodnu kozmetiku pevonia Biotica. na pevoniaeshop.sk okrem tejto bio kozmetiky postupne skusam aj dekorativnu alternativu :)

rose1

Ahojte, ja mam výbornú skúsenosť s talianskou bio kozmetikou Anthyllis, vyskúšala som protivráskový krém a odličovač.Mám po nich príjemnú hebkú pleť a konečne sa mi nerobia pigmentové škvrny počas leta. Majú aj skvelú intimku, odkedy ju používam, neportebujem žiadny prípravok z lekárne.Sestra objednala olejíček a hydratačný krém pre deti a tiež si pochvaľuje. Hlavne majú čisto prírodné zloženia a nie iba zopár zložiek..

vivvi

Ja som pred nedávnom na doporučenie kámošky začala používať taliansku prírodnú bio kozmetiku Anthyllis. Používam z tejto značky Omladzujúci výžívný pleťový krém krém a čistiace pleťové mlieko, šampón na mastné vlasy a sprchový gél s pre mňa úžastnou vôňou kardamon a zázvor. Zatiaľ 100 percentná spokojnosť. Už som od ďalších báb čítala výborné recenzie aj na gél na intímnu hygienu. Takže keď domíňam produkty budem brať aj toto. Potom napíšem ako som spokojná.

MiladaD

tak prirodna kozmetika vyjde trosku drahsie ako klasicke produkty z drogerie, ale zase co mam skusenost tak mi dlhsie vydzia pretoze nieje potreba jej tolko davat

LauraH12

za mna prirodna kozmetika urcite top, nedrazdi tak plet, nesposobuju alergie, aspon teda co ja viem, pravdaze aj prirodnu kozmetiku si treba dobre vybrat. ja pouzivam momentalne pripravky od sonicka.sk z vlastnej skusenosti doporucujem

Anettka

Najradšej nakupujem pre celú rodinku v www.idunnashop.sk hlavne značky Sante a neobio, lebo majú naozaj široký výber, aj veľké balenia a celkom dostupné ceny. Najmä šampóny a telovú kozmetiku môžem určite odporúčať.