Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
AHOOJ ,vyskúšaj francúzskuBIO kozemtiku DERMATHERM.Odporúčam!Používam ju ja aj moja 6 ročná dcérka.
www.ad-link.cz odpoved na vše
velmi dobra je prirodna kozmetika Ives Rocher, Manufaktura, alebo Nazopikaris, je to relativne neznama znacka ale ja som si ju zamilovala, objednavam z viacerych stranok napr nf106.uniza.sk
za mna jednoznacna najlepsia 100% prirodna kozmetika je weleda. Maju vynikajuce pletove kremy...moja najoblubenejsia rada je pupalkova - denny, nocny aj ocny krem. V cechach uz maju aj novinku pupalkove serum a ja sa neviem dockat, ked bude dostupny aj na slovensku :-). Milujem ich telove oleje, hlavne levandulovy ktory krasne hydratuje a zaroven uvolnuje v ramci aromaterapie :-). Pouzivam aj upokokujucu rady pre atopicku pokozku pre moju dcerku a ta je number one v starostlivosti o problematicku jemnu pokozku. Na Weledu nedam dopustit :-).
Dobrý večer
vrelo odporúčam krémy z Altaja, Rusko
neskôr pošlem webovú stránku
www.ad-link.cz Toto vyrieši všetky problémy
www.ad-link.cz Toto vyrieši všetky problémy
Naozaj prirodna vlastne neskodna kozmetika je vyrobena len z jedlych zloziek, kedze koza je polopriepustne a do tela si rozhodne nezelame dostat nejedle zlozky a chemikalie.
Prirodna kozmetika nie je spravny nazov pre neskodnu kozmetiku, lebo prirodny je aj hadi jed.
Dobre zlozky pre kozmetiku su jedle oleje, vitaminy, antioxodanty a podobne. ja si napr vyrabam krem z kokosoveho oleja s pridavkami vitaminov E ,C palmitatu, resveratrolu, MSM a podobne. Do neho si pridavam jemne mlety kyslicnik zinocnaty(privelke ciastocky na absorbciu cez kozu , ale vyborne na tienenie ultrafialoveho ziarenia) Vyzaduje to trochu experimentacie, kym to mas spravnu konzistenciu.
My si objednávame z bioliving.sk
Ja pouzivam prirodnu kozmetku, made in Czech. Zo 100%štavy aloevera.