Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
MEA NATURA - je 94% organická a telový krém je jedinečný na trhu - nič lepšie som nemala!!!!!!!!!!
ja si robím pre seba, moju rodinu a známych krémy doma. dám do nich to najkvalitnejšie a je to super. začala som s tým pred 2 rokmi... keď dcérka mala suchú kožu a červené fliačky. sama si upravujem zloženie podľa obdobia a potrieb. vychádza to síce drahšie, ako keď si kúpim hotový krém v obchode, ale však my za to stojíme:)
Baby pomáha Vám takáto kozmetika? Vidíte nejaké výsledky?
Viac o prírodnej kozmetike + produkty na FB stránke: Origin Prírodná kozmetika - Poprad :)
Nieco o prirodnej kozmetike v blogu www.sibircanka.sk
mam zaparenu rit, kolega mi poradil aplikovat praskovy cukor. Ma s tym niekto skusenosti? prosim poradte
s prirodnou kozmetikou tiez opatrne :)
Ahojte kocky, odporucam clanok. www.som_vymleta_hlava.sk
Ahojte kočky, odporúčam Loccitane :) pozrite článok :) candffashion.blogspot.sk
Ja som v poslednom čase zakotvila pri značke happyskin. Je to maďarská kozmetika so 100% prírodným zložením. Páči sa mi, že hlavnú časť ich mydiel netvorí voda ale kozie mlieko. Keď sa sprchujem takýmito mydlami tak nemávam vysušenú pokožku. Odporúčam vyskúšať ich pleťovú vodu s uhorkou a morskými riasami.