Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
a mary kay? je dobra?
Ahojte. Ja som skúsila prírodnú kozmetiku značky ALASSALA a konečne som spokojná. Majú dobré ceny a kvalitné výrobky. Krémy sú super, hlavne arganovy olej a veľmi sa mi zapáčilia aj ich marocke mydlá. Môžem odporúčať.
Prírodná kozmetika a BIO kozmetika, v čom sa líšia? Viac než 60 percent toho, čo si dávame na pokožku, absorbuje naše telo. Z uvedeného dôvodu by sa do kozmetických výrobkov mali používať len tie najčistejšie ingrediencie. Organické a prírodné zložky sú efektívnejšie, než chemické deriváty z ropy, vosky a iné syntetické doplnky nachádzajúce sa v bežných kozmetických výrobkoch, ale zároveň pracujú v harmónii s pokožkou a telom. Z dlhodobejšieho hľadiska napomáhajú aj prirodzenému procesu hojenia a regenerácie. Prečítajte si celý článok na: www.dodomacnosti.eu
Ja mám momentálne jedno sérum, ale zabudla som si ho doma a presne neviem aké to je a musela by som dlho hľadať :D ale viem že je to pevonia botanica, tak to pozri, máš tam toho na výber fakt hodne :))) (vysmiatamiriam)
Kuknite na toto ludia odpoveď :) www.ad-link.cz
Ja odporúčam Dermatherm, je skvelá, pleť mám od toho momentu ako som ju začala používať takmer bezproblémovú:)
Vedela by si mi prosím povedať čo používaš???? Ja som si hľadala niečo na suchú pleť ale bojim sa dat tke peniaze do niečoho o čom ani netuším aký bude mať účinok
Ja mám veľmi veľmi dobré skúsenosti s prírodnou kozmetikou. Pomohla mi pri akné a potom keď už som prešla tým akné sa mi pleť zase začala vysúšať takže som musela zvoliť nejakú dobrú hydratáciu. Teraz používam krémik a sérum a neviem si vynachváliť. Rozhodne keď si mám vybrať medzi obyčajnou kozmetikou a prírodnou, tak idem do prírodnej, aj keď je treba si priplatiť ale výsledok zato stojí
Ja mám najlepšie skúsenosti s kozmetikou avon, sú to výrobky vo vysokej kvalite a za dobrú cenu a Vďaka tomuto zľavovému kupónu som ušetril aj pekné peniaze:
-odkaz odstránený-