Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
Ten brezovy peeling je naozaj vyborny a hlavne velmi jemny a setrny k pleti, len akosi uz vymizol z pultov DM-ky. Aspon v nasej drogerii ho uz dlhodobo nie je dostat kupit :-(
Ahojte, u nás doma má prírodná kozmetika tiež zelenú. Používame hlavne Weledu, vlastne od zubnej pasty po krém na nohy používame snáď všetko od nich. :-D Drobec používa nechtíkovú radu a ja som si obľúbila kosatcovú starostlivosť. Moje NAJ sú brezový peeling, citrusový deo a nechtíkový kúpeľ s bylinkami! Na tento zimný čas ako stvorený! Nájdete ju aj v DM, stojí za vyskúšanie.☺
Dobry den, mne sa velmi paci prirrodny krem zensenovy a taktiez pantovy od sibircanky. Hodi sa aj pre poskodenu plat avsak nie pre moc citlivu plet, pretoze ma velmi aktivny ucinok.
Skuste aj e-shop www.naturshop.sk - znacky prirodnej kozmetiky ako - lavera (kvalitnejsia nez Alverde), Dr.Hauschka (velmi kvalitna, trochu drahsia), weleda (vonava) a dalsie...
Pausalna diera absolutne suhlasim s tebou. Nechapem co maju vsetci s tymi kozmetickami. Mne v minulosti az dve poradili take fajnove kremy, ze som sa z nich fajnovo vyhadzala. A taky dermatolog mi uz len co poradi...nedajboze biodermu alebo avene? K tomu aby som sa postarala o svoju plet a telo nepotrebujem kozmeticku, ale co to postudovat o prirodnej kozmetike a poskusat sama na sebe, pretoze kazda plet je ina.
Kozmeticka vie najlepsie poradit produkciu tej firmy, ktora jej za to plati. Ak pochybujes o tom, ze kozmetologicka a vsetci doktori tesne spolupracuju s farmaceutickymi spolocnostami tak si naivna tupka. a zbytocne tu trepes. maj sa
Sonka ano? Ty si ale mudra)))))
Dobre vám poradia aj v lekárni, prípadne na dermatológii