Ahojte. Máte niekto skúsenosti s prírodnou kozmetikou? Rada by som vyskúšala už konečne nejaké pleťové vody, krémiky, atď z lekárne Neviete približne cenu? alebo máte osobne skúsenosti? Ďakujem za rady :)
Prírodná kozmetika
mozem odporucat znacku neobio, ma certifikat, je veganska a cenovo dostupna. uz som vyskusala viacere vyrobky na plet a najviac mi vyhovovali umyvaci gel, peeling a pletovy olejcek. ale super bola aj kura na vlasy a telove mlieko www.idunnashop.sk fakt odporucam, kupujem opakovane
Ja som zacala pouzivat Nuance - a zatial spokojnost
Ahojte, ja by som vam odporucila prirodne kremy dobrodeja od sibircanky. po 30ke napriklad dobre pomaha zensenovy
Ja už dlhšiu dobu používam len bio a eko kozmetiku, ktorá zároveň nie je testovaná na zvieratách. Som asi dospela do štádia uvedomelosti a nechcem, aby pre moju maskaru niekto trpel. Môžem ti odporučiť kozmetiku Anthyllis, všetko garantujú certifikátmi, nielen slovom a aj ceny majú priateľské.
Dakujem za radu, urcite to vyskusam, kedze si uz neviem rady s pletou. A videla som, ze tam maju aj vzorky, co je velmi super na vyskusanie.
ahoj. ja som teraz vyskusala novu kozmetiku - som si povedala ze v mojom veku je uz cas sa o seba zacat starat : )
je to nuance a zatial som spokojna, oproti tomu co som mala doteraz je sice trochu drahsia ale zas 20 eur na krem som si povedala ze nieje tak strasne vela aby som si po 30tke uz nedopriala :)
Urcite ano. Sestra sa tiez zvykla vyhadzat po kremoch z drogerky. A pouziva to aj ona. Je stym spokojna. Takze je to urcite dobre na citlivu plet :)
na pokozku velmi dobre vplyva kvalitne srani
Ja mam dost citlivu plet, nemozem pouzivat drogeriovu kozmetiku, hned sa po tom vyhadzem. Myslis,ze takato prirodna kozmetika je dobra pre citlivu plet?