dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P
Som kransa!
krasa a narcizmus su dve odlisne veci
Ved hod fotku trupka.
uz iba svatoziara ti chyba-ked si KRANSA!
ach mať tak čoby len štipku tvojej skromnosti :)
je to dobre,že si to myslíš hlavne pre Teba, treba mať tak aspon trochu tvojho sebavedomia,hm dáš mi?a teraz taká trošku možno blbá otázka ale predsa vypadáš napríklad ako Barbie?blond vlasy,modre Oči Tak 50 kíl atd atd,lebo tak vypadá dokonalá žena podla mna samozrejme,dalších 1000...ludí má zasa svoj ideál krásy,takže k tomu len tolko,že to sa nedá povedať som NAJKRAJŠÍ DOKONALY človek,nehnevaj sa ale úprimne si myslím,že taký neexistuje
si myslim, ze trochu skromnosti by ti neuskodilo :) predsa nikto nie je dokonaly..
si myslim, ze trochu skromnosti by ti neuskodilo :) predsa nikto nie je dokonaly..
Ja si myslim, ze dievca sa nudi a prislo si tu urobit srandu. A vy tak ohnivo hned reagujete. Neverte hned vsetkemu, co sa tu napise.
Ja keď som bol malý chlapec, bol som veľmi namyslený ale teraz už nemám chybu.
Tak ja neviem, z jednej strany, keď tu niekto píše o svojich problémoch, o tom, že je na dne, že nemá žiadne sebavedomie, tak každý tu hneď rozdáva rady ako si treba veriť, treba mať rád sám seba a zmieriť sa so sebou.
A keď je so sebou niekto spokojný, tak už sa vyvyšuje, je trapný, namyslený,...
Čiže z jednej strany radíte druhým byť sebavedomý, spokojný so sebou a z druhej strany sa sebavedomých snažíte zdupať pod zem...Kolko je tu príspevkov ako sa chce niekto zabiť a podobných. A keď niekto napíše, že je spokojný, tak sa zdvihne vlna vzbury :)
A aby som sa vyjadrila k zakladatelkinej otázke - tu to máš, asi budeš pre väčšinu zakomplexovaných Slovákov pôsobiť jak namyslená fiflena :) Ja si myslím, že ak to nedávaš nejak mimoriadne najavo - nenadvyšuješ sa nad ostatných, tak v tom nevidím problém. Práve naopak, môžeš byť rada a väčšina ludí ti určite závidí. Byť so sebou spokojný a tým pádom byť v pohode vôbec nie je nič zlé. Ale koniec koncov - určite si takéto reakcie aké sa tu vyskytujú čakala :)