dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P
Som kransa!
Keď ťa tak baví škola, tak sa douč čiarky ...
xy:) asi tak :)))
ake uspechy?? byt krasny je uspech??? a to ze chodi niekomu pomahat, to je tiez uspech?, a ze je dobra v uceni??? no poznam mnozstvo takych...
scotty, a o aky konkretne uspech sa tu jedna? co dosiahla? to ze ma krasne vlasy a oci? a ze ju bavi skola??? to je uspech??? uz to ked niekto zalozi podobnu temu, nieco to o nom svedci, ze nie je spokojny sam so sebou, potrebuje uznanie druhych, lebo keby bol, nenapise to tu.
nic
scotty.. kazda nadherna baba automaticky rozmysla o tom, ako svoju rkasu vyuzit...
ci uz miss, alebo modeling,, alebo nieco podobne.. a ona nerobi nic, len sa vychvaluje na fore... dojde mi to trapne, nedospelacke, a este ktomu mi vadi jedna vec...
CHODIM AJ DO DETSKYCH DOMOVOV... ach.. no aby sa nepovedalo...
Toto mi vadí na luďoch... nie na nej, ale na vás. Prečo by sme sa mali hanbiť za úspech?? Ak je niekto pekný/múdry/dosiahol úspechy v športe a niekde to spomenie, ostatní závistlivci povedia, ,,ako sa naparuje, aby nepraskol" SA ZOBUDTE! tým ludí odrádzate od úspechu, ich úspech je aj vašim úspechom, úspešní ludia ťahajú krajinu vpred!
Deliah, sú to veci, ktoré si dostala, možno si si ich nezaslúžila, na tebe je, ako ich využiješ. Najlepšie je pomáhať iným, aspoň podla mňa je to to najúžasnejšie čo môžeš v živote robiť.
mne to dojde taketo :
a cislo 12 .. posledna semifinalistka... xxxxx
povedzte nam nieco o sebe,,,
takze studujem, milujem zvieratka, som skromna, mila,.. strasne mi je luto co sa stalo Japoncom,odstranila by som zo sveta chudobu, africkym hladnym detom zabalim zbytok ryze, a zelala by som si svetovy mier...
nie som dokonala, len uzasna...
zobud sa moja draha...
Nechapem, preco ju vsetci tak odsudzujete...Kazdy cllovek, vie ci je pekny, alebo nie, pretoze od malicka kazdeho posudzuju...Proste ludia su taki, a niekto pocuva od mala, ze je skaredy, a niekto ze je krasny...Jasne, ze rodina bude vzdy vraviet, aj menej peknemu ze je krasny...Tak isto, ked niekoho bavi skola, a ide mu to, tak vie, ze je sikovny...A to, ze doucuje deti, a aj do detskych domovov chodi, to nerobi kazdy...A je jasne, ze je este mlada, bo dospely clovek, uz ma svoju hodnotu, a nepotrebuje sa pytat ostatnych ci je namysleny, len preto, ze si mysli, ze je pekny, mudry a pod..Takze to je nejaka ziacka...A je dobre, ze nie je zakomlexovana, aspon sa netrapi...Podla mna je dobre, ze si o sebe myslis, ze si krasna, mudra, a vies pomahat...Ale je blbe sa na to pytat na fore....To si z vas nikto o sebe nemysli, ze je pekny? A clovek sa uci cely zivot, takze mudrost nebudem rozoberat...A osobne obdivujem ludi co pomahaju inym..
..ale je vidiet, ze ju este plieska puberta..toto dospelak napisat nemoze... ale neboj, nie je si jedina uzasna...takych ludi je kopa...