dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P
Som kransa!
Prosim ta, ked chce niekto ohurit, tak vyrukuje s domovmi..trapne :-D
Si jednoducho moc samoľúba.. ja osobne takých ľudí moc nemusím, pretože toto so sebavedomím už nemá nič..
Si zahľadená len do seba a aj tie domovy navštevuješ podľa mňa len kvôli sebe - aby si potom presne takto ako nám, mohla hovoriť ľuďom, aká si obetavá a oni potom tebe, aká si úžasná ;-)
Delilaaah, prosim nepouzivaj moj nick, 17:48 si to pisala ty, nie ja
No ak by mi niekto stale o sebe rozpraval, aky je krasny, mudry a obetavy a upozornoval na to dokonca na anonymnom internetovom fore, tak by mi to urcite liezlo na nervy. A clovek, co mi lezie na nervy, moze ist...
Poznam X peknych a uspesnych kociek (uspesnych v zivote, nie v puberte) a neprezentuju sa ako vynimocne osobnosti. Treba sa na seba pozerat s nadhladoma nadhlad sa da ziskat vylucne psychickym dozrievanim.
no dobre, ze si kočka, ale čo ako my s tým? takých báb sú miliony, to ti na tom az tak strasne zalezi ze si pekna ze to picneš na forum? nestaci spokojnost pri pohlade do zrkadla?
pozri sa, ja som tiež krásna, chudá, nadpriemerne inteligetná, s nadhľadom, šikovná... a mohla by som vymenovávať donekonečna :) čo z tvojich slov? tak vystrihni hlavu a ukáž fotku postavy, tak ťa nikto nespozná :P
:) nie nemyslim si ze sa budem citit trapne za to ze nemam komplexy ako vacsina ludi na zemi
Ano toho som si vedoma preto som povedala, ze ja sa povazujem za krasnu :P, nie ze som krasna, ja som len chcela vediet ci vy osobne by ste brali takychto ludi negativne, alebo ci by ste ich asi nemali radi alebo aky pocit vo vas takyto ludia vyvolavaju
Delilaaah, aj puberta raz prejde, raz sa budes citit dost trapne, heh :-D
Nik nehovorí, že je to zlé, zdravé sebavedomie je fajn.. Len aby si nebola prekvapená, keď ti zrazu niekto povie niečo iné a ty to potom nepredýchaš..
Btw, krása je strašne relatívny pojem.. Pre niekoho krásna môžeš byť, ale niekto práve taký typ ako ty považuje za priemerný až nepríťažlivý ;-)