dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P
Som kransa!
podla mna, fakt hlupa tema...
mike24: ze sa vobec pytas, kamosiek ma na kazdy prst 20, vsetky sa s nou chcu kamaratit, lebo je dokonala. a ma nadherne vlasy :D
kolko mas kamaratok dievcat? :) takych uprimnych. nie take, co ti pochvalia uces ci oslepujuce zuby
mna by len zaujimalo, ako sa je chodi, ked na kazdom prste vláči desať chalanov :)
scotty :) ouky douky, mas pravdu... ciastocnu ty, ciastocnu my... mozme to uzavriet aj po dobrom :))
to:smajliQa
môžeš sa vydávať :), súhlasím, keby to sem píšete všetky, asi by nás to nebavilo čítať, ale to je to iste, ako keby sem písali všetci svoje psychické problemy, tiež by nas to nebavilo čítať :)...
Nechválim ju, len sa mi nepáči s akou vervou ste sa do nej pustili... zdá sa mi, že ste prestrelili... nespravila nič zlé, predsa
scotty :
ja som mila, inteligentna, sikovna, vystudovana, pekna, ochotna, mam pracu kde skvele zarobim, pomaham starsim ludom cez prechod, ak som doma prve co urobim je ze upratujem, a blabla...
mam vam aj psolat fotku?? :D:D:D
to bolo len obrazne, aj ked drviva vacsina z toho je pravda :D
a chvalim sa??? nie.. napisala som to tu niekde,?? nie....
predpokladam ze vacsina bab co tu vypisuje, by mohla napisat to iste.. aknie este viacej..
ODPOVED PRE DELILAAAH : ano vadia mi takí ludia, lebo mozno si to ani neuvedomujes, a tym ze si toto o sebe v duchu m yslis, tak to prenasas aj navonok. myslis si ze si dokonala,,, ale NIKTO NIE JE DOKONALY !!!!!
asi som to sformuloval nedostatočne...
pointa správy:
- úvod: kritika spoločnosti - zo závisti sa vysmieva úspešným ludom, ked sa chcu pochváliť svojim úspechom... (nebolo myslené na deliah)skôr pre vás... s obrovskou chuťou ste sa do nej pustili... prečo by to malo byť chválenie sa? Ak len opísala realitu...
- záver: urečený pre deliah, a čiastočne aj pre vás na dotvorenie obrazu -
,,sú to veci, ktoré si dostala, možno si si ich NEZASLUZILA,, na tebe je, ako ich využiješ. Najlepšie je pomáhať iným, aspoň podla mňa je to to najúžasnejšie čo môžeš v živote robiť. (aby dokázala, že tieto dary využila správne)
tiez si nemyslim ze ona sa tu chce vychvalovat, ale jedoducho len chce vediet, ze ak ma o sebe take myslienky tak ci to znaci ze taky clovek je namysleny. no a na zaklade vasich prispevkov vyplyva ze drviva vacsina to poklada za namyslenost.takze mas odpoved.
scotty tebe to nepripada trapne ked niekto sám seba vychvaľuje? :))