dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P
Som kransa!
ved hej :DDDD
Vsak ona sa tak oznacila sama :-D
Adam, to uz vyznelo jak nadávka :)ten záver
Sice neviem, co to je, ale SI KRANSA !A stary otec, nebol lietadlo... ? :)
Z celeho prispevku citit len to, ze chvalenkarstvo Ti ide. Krasa je relativna, ako sa hovori v oku pozorovatela. Pre niekoho mozes byt krasna, pre ineho skareda. Ale urcite medzi pekne vlastnosti nepatri samochvala typu, ist tu na forum a vystatovat sa a cakat o ludi, co Ti na to povedia. Keby si bola taky krasny clovek aj z vnutra, tak sa tu nechodis vystatovat.
A na zaver, Tvoje vlastne slova, SI KRANSA !
To ci si pekna, alebo nie posudzuju iny. Ze sa sama sebe pacis, alebo si myslis, ze si mudra, neznamena ani ze si pekna a ani mudra. Z toho co si napisala skor vyplyva, ze si velmi obmedzena. Slusne napisane.
delilaah, ak toto vsetko myslis vazne, tak ti poviem to na co sa pytas - nemusis ludom rozpravat, ze si o sebe myslis, ze si krasna, aby si o tebe mysleli ze si namyslena. oni to vidia na tom ako sa spravas. preto si myslia ze si namyslena.
No moja pekne este ze si anonymna ta tu sfukli co naco si sa pchala do fora ked si taka krasna a uzastna tu sa vacsinou pise o problemoch tak sa preber lebo toto uz nevypada ze by si bola mudra a inteligentna
Jasne, ze sa sem prisla len pobavit :-D
mne pride uz smiesne to, ze to tu riesis a ze zakladas kvoli tomuto temu...asi nemas nad cim inym v zivote rozmyslat, tak sa zaoberas sama sebou a si zahladena sama do seba.lebo normalnmy clovek by sa nad takymito vecami nezamyslal.tod moj nazor...
mi to pripada vymyslene :) provokacia :)
ked si taka pekna, preco to nevyuzijes a nejdes robit modeling?