Som kransa!

Príspevok v téme: Som kransa!
Delilaaah

dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P

vlehsj

ja si nemyslim ze ona sa snazi aby sme jej pisali ze taka dokonala ako pise naozaj aj je, len sa pyta ci je to namyslenost, ked ma take myslienky. myslim ze nie je na tom nic zle ked mas take myslienky, pokial o tom nebudes hovorit druhym a nebudes sa vyvysovat nad druhymi.zdrave sebavedomie je o tom, ze som si vedomy svojich dobrych aj zlych stranok. samozrejme, kazdy si moze mysliet nieco ine o tebe. a mimochodom, poniektori tuto co na teba reagovali ze si namyslena, tak sa mi zda ze vy dotycni nie ste co sa charakteru tyka na tom o nic lepsie ako podla vas ona, ak takto reagujete na druheho cloveka

Lulu2011

kopec ludi je krasnych aj uzasnych a co ako teraz :)

mne to pripada, ze niekto sa tu dost nudi a potreboval zalozit kontroverznu temu ;)

brot-brot

Ale ako mam tomu verit co si napisala ked si sa hned sekla v nazve temy xD.Nie si namyslena,len si uvedomujes niektore veci a mas rozum.Daj photo!

jennie

podľa mňa si krásna krava keď sa tu tak naparuješ ako kohút na smetisku..chvastúnstvo nie je pekná vlastnosť a to taká ,,múdra,, žena ako si ty by si mala uvedomiť

elsa5.5

či si krásna pekná či príťažlivá zaujímavá to môžu posúdiť jedine muži alebo modelingové agentúry,že chodíš do detských domovov nie si jediná,že sa učíš na samé 1 doučuješ decká a podobne...,,čo tu teraz čakáš že ťa ľudia majú obdivovať klaňať sa ti,hovoriť aká si úžasná ako to všetko stíhaš?žiadna žena ktorá si je vedomá svojej krásy sa nepotrebuje chváliť tak isto s iným.....,,,Ja som dostala 3 ponuky z modelingových agentúr a neroztrubujem to do sveta,ozaj chváliť sa je nepekná vlastnosť pôsobíš dosť povýšenecky,namyslene...