dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P
Som kransa!
Pripominas mi moju spolubyvajucu. Ta si tiez hovori, ze aka je ona mudra, kazdy ju ma rad a samozrejme, ze dobre vyzera :) Aj ked mi rozprava nejake zazitky, tak to nezabudne podotknut, napr. isla som za jednym chalanom, citila som sa sebaisto, lebo som vedela, ze dobre vyzeram atd. :D Samozrejme, ako pozadie na ploche PC a na mobile ma svoje fotky :D Niekedy ju musim fotit, ak niekde vyobliekana ide a ona mi hadze take afektovane pozy :) Chcela by som mat cast jej sebavedomia, ale fakt len cast :) Aj ked treba rozlisovat medzi zdravym sebavedomim a samolubostou ci narcizmom. A to je tiez problem zakladatelky tejto temy.
To mi pripomina moju byvalu spolužiačku ešte zo Sšktora bola tak povyšenecka nad všetky dievčata..a pri tom nebola bohvieaka krasna.. i ked vysoka to ano..dlhe vlasy a tak..myslela si že je najkrajsia v sirom svete :D..a pritom v nasej triede bolo par dievcat krajsich ako ona :D.co uz chudera...neznasam taketo mrchy :P
baby ale uznajte, konecne nieco na pobavenie :D:D:D
jajka001-ja tiez vravim,ze som ako vino,cim starsia,tym krajsia..hehe..:-DD
ak nemozes najst na sebe jedinu chybicku,tak sa ukaz,a my ti ju pomozeme najst,a mozno nebude len jedna..:-))
mna osobne najviac pobavil ten vykricnik za nazvom temy. pride mi to ako taky zufaly vykrik do tmy :))
smaliqa: vsetko je tu prudko dokonale vratane nazvu temy :))
hej byva to tak ze cim menej pekna tym menej sebakriticka...ja som tiez cim dalej tym viac so sebou spokojna :D
mimochodom... poviem vam nieco.. mam kamosku, a ta si naozaj o sebe mysli, ze je pekna,,, a minule sa tak pozerala do zrkadla,, a hovori si ze :
ja asi nemam sklony k tomu mat nejaku zlu postavu... u nas to nie je dedicne, tak mozem jest co chcem, a nepriberiem.. podotykam, ze meria 172 a vazi 74 kg,,, no to len tak na okraj....
priatela nema, lebo ma na kazdom prste asi desat chlapov, podotykam vsak, ze ich tam ma kvoli sexu.. a to sa velmi rychlo rozkrikne... takze rpeto ich je tak vela :)
no ale tak.... to uz je ina tema :D
sweater... toto nie je hlupa tema, neurazaj ju.. ved nevidis, ze napisala ze je inteligentna?, :D
xy:) .. :D a pre jej skromnost .. ja jej nezavidim, nech je fešanda :) ale..zaujimalo by ma, ako to s nou vydrzia ludia, ktori ju stretavaju denne na niekolko hodin :)