dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P
Som kransa!
moja zlata nikto nie je dokonaly.si tak namyslena ako daleko vidis.sa spametaj!!nie si nic ine ako ostatny...si z masa a kosti,tak ako iny tak sa nepovysuj.krasa je pominutelna,a tym ze si sama o sebe vela myslis nemozes byt ani taka dobra ako si o sebe myslis!!chudera obycaajna
sebavedomie vobec nie je o krase niekedy su prave hlupi ludia najsebavedomejsi a ti mudri,krasny pokorny
toto vzdy bude takto ludiaa vzdy to tak bolo:D ty ktory maju fakt naozaj krasu naseba sa skrivaju aelbo milujem babyktore si myslia oseb ez ouu som krasavicaaa pdote zerte ma:D a ked sa blizim tak maju nasebe 10kg make upu ked to daju dole tak sa ich zlaknem nejsom krásna ani pekna jas oms pokojan stym aka som znutra mam chlapa miluje ma a kazdy mi hovori ze odomna krajsiu znutra je fakt tazko najst! nemylsim si mam svoje chyby viem byt hnusna no ale takto neco pisat nikdo nieje dokonaly a uz stymto nejsi dokolana lebo ked tak pises ze si mudra tak takuto temu nezalozis moja mila! pripominas jednu babu ktora je tak namyslena z mije zle znej minule som ju videla bez meake upu som sa ju zlakla jaka je skareda nic proti nemam stym problem menjeto jedno ...ale uakzujte svoju pravu tvar a mas vela chlapov lebo asi kazdym sadavas co :P co myslis preco vsak si ta vyuzivaju a za chrbtom ta ohovaraju zobud sa dievca do reality bey
AdamKrt, mas u mna palec hore :)
šme še pobavili :D ale tuším slečna skromná stratila reč :D
:D
Suhlasim so Scottym. Vzdy ked tu je tema ako si niekto pripada skaredy, tucny, prilis nizky, prilis chudy, s akne, s malymi prsiami, ovisnutymi prsiami, traslavym zadkom alebo ziadnym zadkom, tak mu vsetci pisu ze sa ma mat rad taky aky je, pretoze kazdy clovek je krasny. Ze si ma viac verit, ma mat viac sebvedomia, usmiat sa na seba do zrkadla, hladat na sebe dobre veci, povedat si ze je krasny.
A teraz niekto napise ze si to naozaj o sebe mysli, ma sebavedomie, a to vam odrazu pripada trapne.
Autorka predsa nenapisala ze si mysli ze je lepsia nez ostatni, alebo najkrajsia na svete a podobne. Skratka si len mysli ze je pekna a mudra - podla mna to je uzasne, a bolo by super keby bol so sebou kazdy tak spokojny. Pisete nech posle fotku, ze jej poviete ci je krasna - ale aky by to malo zmysel? Ako vsetci hovorite, krasa je individualna, mozno polovici z vas by sa nepacila, ale nie je dolezite prave to ze sa ona sama sebe paci? Ved to je to co sa vsade pretriasa a omiela dokola - byt spokojna sama so sebou, nedbat na to co hovoria ostatni, pretoze kazdemu sa paci nieco ine.
Akonahle niekto o sebe povie nieco dobre, tak je namysleny a vytahuje sa, ak o sebe hovori zle veci, tak si to v hlave vytvara sam a presviedcame ho ze je aj tak uzasny.
Takze odpoved na tvoju otazku Delilah vidis aj sama - ano, ludom by to na tebe vadilo, a ano, povazovali by ta za namyslenu a povysenecku.
Suhlasim so Scottym. Vzdy ked tu je tema ako si niekto pripada skaredy, tucny, prilis nizky, prilis chudy, s akne, s malymi prsiami, ovisnutymi prsiami, traslavym zadkom alebo ziadnym zadkom, tak mu vsetci pisu ze sa ma mat rad taky aky je, pretoze kazdy clovek je krasny. Ze si ma viac verit, ma mat viac sebvedomia, usmiat sa na seba do zrkadla, hladat na sebe dobre veci, povedat si ze je krasny.
A teraz niekto napise ze si to naozaj o sebe mysli, ma sebavedomie, a to vam odrazu pripada trapne.
Autorka predsa nenapisala ze si mysli ze je lepsia nez ostatni, alebo najkrajsia na svete a podobne. Skratka si len mysli ze je pekna a mudra - podla mna to je uzasne, a bolo by super keby bol so sebou kazdy tak spokojny. Pisete nech posle fotku, ze jej poviete ci je krasna - ale aky by to malo zmysel? Ako vsetci hovorite, krasa je individualna, mozno polovici z vas by sa nepacila, ale nie je dolezite prave to ze sa ona sama sebe paci? Ved to je to co sa vsade pretriasa a omiela dokola - byt spokojna sama so sebou, nedbat na to co hovoria ostatni, pretoze kazdemu sa paci nieco ine.
Akonahle niekto o sebe povie nieco dobre, tak je namysleny a vytahuje sa, ak o sebe hovori zle veci, tak si to v hlave vytvara sam a presviedcame ho ze je aj tak uzasny.
Takze odpoved na tvoju otazku Delilah vidis aj sama - ano, ludom by to na tebe vadilo, a ano, povazovali by ta za namyslenu a povysenecku.