Som kransa!

Príspevok v téme: Som kransa!
Delilaaah

dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P

maznos

Kaslite uz na nu nepiste jej tu nak uz tema zanikne su tu temy na ktore treba naozaj trosku pomoci tak uz serte na tuto namyslenu ok

Roza

Delilaaah, asi čakáš že ťa tu budeme húfne chváliť, opísala si sa ako krásna, múdra, nesebecká, citlivá ktorá pomáha slabším - nemáš náhodou nad hlavou svätožiaru? Určite máš, aspoň si to myslíš.
Ale nie, podľa mňa si si trošku z nás utiahla, možno by si chcela byť taká ako si popísala, kto by nechcel, ale také sú len filmové postavy.

viktora

boh jej nadelil tak nech si to uziva.. a to ze to picne na forum neznamena ze sa chce chvastat aka je krasna.. dievca si v poriadku zdrava strastna tak chod si jebnut dalsiu fotku na blog a nevytvaraj tu temy pretoze su tu aj taki ludia ktori chcu vazne pomoc

Threesha66

Ty musis teda srsit tou krasou a mudrosou ked to dokazes este aj inym na oci napisat :D pokial ma niekto az taketo velke sebavedomie tak pravdepodobne chce len zamiest svoje nedostatky a chyby o ktorych vie, ja si myslim ze je to povysenecke a si dost namyslena, treba sa trosku krotit :)

veronicka2

podla mna je dobre ked ma clovek sebavedomie. ale musi byt v normalnej miere a nie prehnane. ak vsak opisujes a neprehanala si - tak u ludi sa prejavuje len cista zavist lebo ked je niekto krasny a chytry tak potom zavidia ze oni su bud len chytry alebo len krasny a nepochopia ako moze byt niekto krasny aj mudry. podla mna je to len cista zavist a netreba sa s tym zatazovat.

lochness

tvoj priatel nie je divny, on je pravdepodobne iba sebecky hulvat

necakas vela od chlapov, iba od neho, na svete je plna prdel chlapov co su zene ochotni zniest modre z neba, nielen povedat vlazne milujem ta az ked zena zacne spominat rozchod... neminaj svoje roky s chlapom ktory si to nezasluzi, ukonci to (aj ked to mozno bude tazke), isto sa pre teba najde normalny chlap,

angela85

juj no to by som si ta fakt kukla, ale závidím ti že si so sebou spokojná, ja keď sa na seba pozriem do zrkadla, vždy tam niečo nájdem, ale mám také chvílky že som so sebou spokojná, i keď viem že som neni superkosť, ale vtedy si pripadám krásna
sebavedomosť a viera v samej seba je polovička úspešného života:-D
tak sa stále snažím sa mať viac a viac rada
leb ako to býva, človek musí mať v prvom rade rád sám seba aby mohol mať rád ostatných ľudí

žažiká

chybu mas teda riadnu chyba ti pokora...nieje vsetko o krase clovek moze byt tip-top ale nieco chyba vo vnutri...a ked ty si myslis ze si bezchybna tak dovol mi povedat ze mas neskutocne sebavedomie a to ta zakope pod zem...isto ta vela ludi odsudzuje ty si vravis bude to preto ze mi zavidia ale nie moja ide o tvoju schopnost sa nad ostatnych vyznamenat a davat im mozno na javo ze su nieco menej alebo maju dost tvojich reci aka si super...:-) vies...uz len tato tema hovori za vsetko...keby si ju nezalozila kusok inteligencie by tam ozaj bolo