dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P
Som kransa!
kransa,to bude ono všetci Ti závidíme všetko úplne všetko,kamarátky nemáš pretože si namyslená a povýšenecká,predstav si to že na slovensku sú tisícky krásnych múdrych úspešných šikovných žien a majú aj kamarátky...,nemusia sa o tom presviedčať na nejakom fore...
..kransa:) je delilaaah...to je vidiet hned...a co ked mas inu ip adresu..to clovek musi pisat len z jednej?? :D
Ja som tvoja?:)Zeny asi sa nudite, ked tak vela spekulujete
No ja som na tom s gramatikou o cosi lepsie:)Nie je to rovnaky styl, je to rovnaky nazor
Ta adresa sa ti ale aj tak zmeni moja kazdym dnom tak to mozes byt kludne aj ty
skor asi preto , ze pises uplne rovnakym stylom :)
Lebo si si nevsimla, ze kazdy ma pod menom IP adresu?
Prečo mám pocit ze ,,kransa :),, je vlastne aj ,,Delilaaah,, ??? :D :D
Jeeej, tak toto je pekna temicka. Ako Vas vsetkych prinutila tu nieco napisat a teraz sa na tom bavi - no hlupa asi nebude. Mam vacsinu z jej vlastnosti-v podstate skoro vsetky, ale nikdy som to nedavala najavo a mam s tym len same problemy. Lebo na svete su ludia, taki asi ste tu vsetci-zavistlivi. Ohovaranie v skole, v praci a vsade a pritom som nikdy nikomu neublizila a nechovala sa ani povysenecky ani arogantne-ku kazdemu len pekne.Kamaratky nemam-lebo zeny su mrchy ohovaracske zavistlive. No takze moj nazor pre Delilaah - priprav sa, ze ti to poskodi.Ale niekedy sa to da vyuzit. Takze vyuzivaj to vsade kde sa da:)
podla mna ak je naozaj clovek krasny a kazdi mu to vravi a pokial zrkadlo neklame,tak nieje na tom nic zle ze si to ten dotycny aj o sebe mysli,ved by seba potom klamal :-D ale samozrejme,pokial nedava moc najavo namyslenost,tak je to skor naopak krasne :-) neznasam ludi ktori su namysleni a vobec nevyzeraju dako k svetu.tento pripad sa mi zda normalny a skor naopak aspon si zije krasne ked jej vsetko vychadza,len pozor,nestriedaj partnerov,budes mat potom zlu vlastnost a to by si bola potom nestastna,keby si nasla nieco zle na sebe co by si chcela zmenit :-DDDD