Som kransa!

Príspevok v téme: Som kransa!
Delilaaah

dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P

smajliQa

jezisi baby, serte uz na nu.... ved keby sme tu dali fotky, este by sa videlo kto je ksutocne pekny a kto nie :D...

elsa5.5

xy,tak je načo také vychvaľovanie ako vyzerám akú mám váhu atd.,komu som ja koľko pomohla že aj my dávame hračky do detsk.domova,hej je to prízemné a povrchné.

elsa5.5

tak zasa teta mi hovoriť nemusíš:)tu si všetci tykáme,tvoj vek odhadujem podľa toho ako sa tu prezentuješ...

xy:)

kransa, uz len to, ze nemas kamaratky hovori sa vsetko, zrejme tu povyseneckost predsalen davas najavo. a nechapem ako si prisla na to, ze slecne dokonalej zavidime, ja jej nezavidim nic, ja nemusim o sebe roztrubovat ze som pekna, mne to totiz povedia ludia :D len nemam rada, ked sa niekto prezentuje najma dokonalym zovnajskom, je to prizemne, no :D

elsa5.5

čo pre deti v tvojom veku si nenašla forum?treba pozrieť do googlu,to by si mala vedieť ked si taká vzdelaná:D,všetci v tvojom veku sme si mysleli že nám patrí svet:D

kransa:)

No ja len dufam, ze som z nej uz vyrastla pred peknymi par rokmi:)a toto nie je moja tema zlato.ja nechapem jak sa tu ludia navzajom napadaju, ked cielom je len sa vyjadrit k teme a prispiet nazormi cloveku ktory sa nieco pyta,preco to ja pochopit mozem a niekto nie?

elsa5.5

hm...,áno ja mám komplexy,spamätaj sa dievča!aj s puberty raz vyrastieš a čo sa týka môjho výzoru,vzdelania som veľmi spokojná,prispela si svojim príspevkom k vlastnej téme?to je veľmi múdre:),ale áno máš pravdu všetci Ti tu závidíme všetci chceme byť takí ako si Ty:D,ja som štíhla mám dosť nápadníkov atd.,ale áno trafila si sa:)to budú tie komplexy:D:D

kransa:)

A kto sa tu o com presviedca?Ja som len pripisala svoj nazor, tak ako to robite vsetci k danej teme. O nicom sa nepresviedcam a nepotrebujem aby mi niekto zavidel, to asi ty mas potrebu zavidiet niekomu ked ta to hned napadlo.Nie som vobec namyslena, ale som rada, ze niekto to vie hned takto vydedukovat.Predsudky - to je presne to co ludom nikdy nechyba.Predpokladam, ze povodom budu asi nejake tvoje komplexy:)