dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P
Som kransa!
jang11111-:D:D:D:D
Teraz neviem ci to patrilo mne, ale kazdopadne ja urcite podrazdena nie som
To je zaujímavé aká si podráždená z názorov ostatných ludí.... Šak pekne odpovedaj na čo sa ťa pýtajú, bez emócii a s nadhľadom. Skús... :-)))
skus sa jeden den alebo trebars aj dva ci tri dni nikomu neozvat a uvidis kto sa ti ozve.... komu na tebe zalezi.. aby si nebola prekvapena, kolkym ludom spravi radost ze maju od teba pokoj.. no ja len tak na okraj este nieco. :D
Myslim, ze tak skoro nezanikne dokedy tu budete vy. Ste sa tu zbehli jak supy na dievca co sa pytala na nazor, a vlastne ani jeden z Vas nevie co sa pytala. Lebo vam stacilo si precitat par viet a uz ste tukali do klavesnice horlivo, ze sa chvali atd.
Ahoj. Ja by som mal otázku...ako sa Ty sama cítiš, si spokojná sama zo sebou? Ak áno, prečo sa potom pýtaš na názor druhích ľudí ktorí ťa vôbec nepoznajú. Všímaj si Tvoje okolie, priateľov a veď cítiš a vidíš ako reagujú. Ak sú reakcie pozitívne a úprimné ok, a ak sú negatívne a podráždené...hmmm môže to mať viacero dôvodov. Ale v podstate podľa mňa potrebuješ asi tak cca 9 rokov aby si dospela... :-)))))
ved to som uz pisala aj ja nak tema uz zanikne ved slecna kransa uz aj tak stratila rec a uz je jedno ci sa vydava pod inou prezivkou ak ano tak je urcite mudra a hlavne inteligentna ak si to mysli aj nadalej
boze zmazte tu uz tu temu, lebo sa tu este pozabijaju :D
a este nikto nemoze za to, ako vyzera, niektori vyzeraju lepsie, ini horsie, nikde nie je napisane, ze slecna dokonala bude dokonala po cely svoj zivot, krasa je totiz lahko pominutelna.. a zalozit taku temu na fore o zdravi - o tom cloveku si asi sotva budem mysliet, ze je inteligentny.
Pre zmilovanie bozie, este raz ti to napisem a mozno to nakoniec pochopis - TOTO NIE JE MOJA TEMA.Moje su len nazory, a pokial viem absolutne s nicim som sa nechvalila, len som sa vyjadrila, boze.A na to tu ta tema je, aby sa ludia vyjadrovali a nie utocili jeden na druheho-skor takuto prezentaciu ja povazujem za pubertalnu