Som kransa!

Príspevok v téme: Som kransa!
Delilaaah

dobre, niekomu sa bude zdat toto smiesne ale mna by celkom zaujimal taky vseobecny nazor. Uprimne si myslim ze som krasna, mam nadherne vlasy, oci, tvar celkovo. Mam uzasnu postavu a ja osobne na sebe nemozem najst jedinu chybicku...teda co by som sama na sebe nenavidela. Chalanov mam tiez, na kazdy prst desat. Dokonca som aj mudra (podla mna), vsetko mi rychlo zapaluje, v skole patrim k najlepsim studentom, dokonca ma skola aj velmi zaujima. Asi som jedna z mala ludi ktora miluje skolu. No tak som sa teda opisala a teraz ta otazka myslite ze toto zo mna robi namyslenu alebo povysenecku? Je to nieco co by vam na mne vadilo? Nehovorim ze teraz chodim po ulici a kazdemu hovorim aka som uzasna, len si to myslim. Taktiez sa snazim pomahat ludom a chodim pomahat do detskych domovov, alebo doucujem decka, ktorym ide slabsie skola...no tak teda co si o tom myslite? :P

kransa:)

Na dialku vycitit naladu cloveka:)Ja nemam dovod byt podrazdena, a nic sa ma tu nedotyka.Dievca sa iba pytalo ci to,ze je vraj pekna a vraj mudra z nej robi namyslenu. A moja odpoved je ano, je to potom na ludoch, ktori ju spoznaju ako ju zhodnotia.To je vsjo.A nechceme zalozit novu temu,ved tato je pekna:)

Jang111111

Áno Tebe to patrilo...prepáč...ak sa ťa to dotklo. Ja viem na diaĺku vycítiť náladu človeka, takže mi prosím nepíš, že nie si podráždená. Teda už ťa to možno aj prešlo čomu sa úprimne teším.

Jang111111

Áno Tebe to patrilo...prepáč...ak sa ťa to dotklo. Ja viem na diaĺku vycítiť náladu človeka, takže mi prosím nepíš, že nie si podráždená. Teda už ťa to možno aj prešlo čomu sa úprimne teším.

Jang111111

xy:)

slecny "kranse" s dokonalym vzhladom a obetavostou matky terezy ma coraz viac presviedcaju, ze predsalen nemaju tej inteligencie na rozdavanie :D

smajliQa

dojde upir do pekarne a pyta si chleba...

pekar na neho pozera ze: co ti sibe???? ved upiri chleba nejedia...

aaaaaale za rohom je havarka, idem si namacat :D:D:D:D:D