dobré ránko baby,tak ja som sa dnes ráno vážila a už mám 69kilečiek :P Z pôvodnách 78 :)
čitala som si vaše príspevky a rada by som Vám poradila :) :
Denniska- káva s mliekom na desiatu a olovrant nie! Kávu si môžeš dať po ranajkach a ešte po nejakom inom jedle,ale najlepšie bez mlieka a cukru.Na desiatu si daj radšej ovocie a na olovrant ak ti to vychádza jesť do 15-tej tak zase ovocie,a ked už nestihaš tak zeleninku,alebo tmave pečivo so zeleninkou a cottage:) Lebo po 15-tej sa už začína ovocie ukladať do tukov,ale kiwi by si mohla to neobsahuje tolko tukov :) A je dobré jesť do 19-tej,lebo potom sa už žaludok pripravuje na spanok.
Nathalia08- 2 rožky nie,skús si jeden rožok prepoliť na dve časti :)
Lisana-chodíš do posilky? Ja som tiež začala s posilkou a skončila som pri striedaní zumby a tae-ba,pri zumbe chudnem,a pri tae-be skôr spevnujem :) ale ked chceš chodiť len do posilky,tak začni s kardio prístrojmi,teda bežiaci pás,alebo orbitrek,a bud na nom minimálne 20minut,lebo až vtedy začne telo spalovať tuk .Zo začiatku bud 20 minut a striedaj to pomala chodza,rýchla chôdza beh,a potom to postupne natahuj,čiže bud dlhšie na bežiacom,a potom chod posilovať,rozdel si to tak,že napr,jeden den hornu časť tela a brušaky,a druhýkrát zase dolnu časť tela a brušaky,nedavaj si moc silne zaťaže na tých strojoch,bo ti to pôjde do svalov a to nie je dobre :)
www.chudnutieako.sk
na tejto stránke nájdete veľa užitočneho,bude vám trvať trošku dlhšie kým všetko prečítate ,ale stojí to za to,a vo fore píše vela báb skvele recepty,ja som tam napr.našla špenátove palacinky s cottage syrom,boli úúúžasne
A ešte by som ram rada poradila,aby ste jedli viac ryže ako zemiakov,lebo zemiaky obsahuju veľa škrobu a to nie je dobré :) Ja som mala problem sa ich vzdať ,lebo zemiaky milujem na akýkolvek spôsob,ale párkraat zhreším a dám si aspon varene v šupke,šupka z nych je zdrava,,len už mi končí sezona zemiakov v šupke :D
a ešte jedna rada papajte každé 3 hodky,vždy majte niečo v kabelke,napr. musli tyčinku.A nepite žiadne sladke vody a alkohol..A dobre je aj vážiť si Kj,ale to ešte neviem,neviem ako to mám ratať :(
Ak budete mať ešte akékolvek otázky,rada vam pomôžem, ak budem vedieť!
Držím Vám palce :-)