Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie od zajtra!Ideme do toho?

ViaH

mm neviem Lisana,mňa osobne ten pilates moc nebavil už po 10-minutách som zaspávala a som si povedala,že taký pilates ako robili vo fitku si viem spraviť hockedy,lebo mi pani doktorka dala také obrázky na cvičenie chrbtice :) Skús niečo také akčnejšie,tae-bo,zumba,bodyforming :)
Ja si idem práve dnes kúpiť ten L-carnitin ,ale nie v lekárni,ale v športovom obchode,kde predavaju aj taketo doplnky a stojí to asi 16€ :( dosť drahe,ale stojí to za to,je jasne,že nie každemu to zaberie,ale myslím,že nám čo máme viac kilečiek to zaberie,treba brať iba polhodku pred cvičením! A ked sa budete počas cvičenia moc potiť tak to je dobre :)
Ja som mala na ranajky celozrnný chlebík so šunkou a zeleninkou,a čajík bez cukru :)

kvetinkaa14

ahojte baby.pridávam sa k vám. Vážim 66,7 kg a moja vytúžená váha do leta je 58 kg :) Tak poďme do toho :)))

Lisana

Babule,ja som uz po veceri,salat,tak ako som pisala,plus olivovy olej.

A mozem Vam povedat ze uz prvy den nejedenia sladkosti,chipsov a podobnych hovadin sa citim lepsie,vobec nie som nafuknuta

ViaH

Lisana daj si na večeru do toho šalatu aj trošku olivoveho oleja :) A pilates? Ten je jedine tak dobrý na spevnenie chrbtice,na zhadzovanie kíl moc dobrý nie je :-( Ked pravidelne cvičíš a budeš brať aj carnitin,kilečká pôjdu hladko dole,lebo v tele máme carnitin,ale len male množstvo a tabletkami sa rozhýbe a viac sa budeš potiť :) Jedna známa za mesiac zhodila 10 kíl :) Síce sú tie tabletky drahšie,ale ked to má pomôcť.. :)

Momo,je veľmi ťažke neprežierať sa,a pretoveľa pijem,aby som oklamala žaludok,lebo žaludok je tak rozmaznaný,že si stále pýta,ale ono sa musíš prekonať,on si musí zvyknuť,že už bude jesť len každé 3 hodky :)

Nathalia-chápem,dúfam,že je to pečivo aspon tmave :P

Baby,pamätajte všetko sa odohráva v mozgu :)

tinka86

Ďakujem. dufam, ze uz coskoro zaznamename nase pokroky a vysledky. mojim hlavnym cielom je obmedzit tie prejedacie dni a este trochu zvysit moje cvicenie. dufam, ze sa to podari spolu s vami!