Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie od zajtra!Ideme do toho?

kimka3

Tak dnes som aj ja cvicila, ale s handrou v ruke ... malovali sme chodbu a mne zostali tie konecne upratovacie prace. takze aj to by sa mohlo povazovat za cvicenie, no nie? :)

majka_21

Lisana, dakujem :o). Verim, ze tie kila pojdu dalej dole. Na sport som si uz zvykla aj ked som nikdy nebola sportovo zalozena (ale len na plavanie - to ma ohurilo najviac). Uvidim, ako budem spokojna so speeningom, ked s nim zacnem.
Vy tu chodite aj cvicit? Aky sport?

Lisana

Majka vitam ta medzi nami.Gratulujem ti k uspechu,len tak dalej!

Ja chcem schudnut 8 kil a spevnit telo.Snazim sa,uvidime v nedelu,ci nieco spadlo:-)

majka_21

Ahojte dievcata, tak vidim, ze sa vam tu krasne dari :o). Ja sa snazim schudnut od januara a musim poklopkat, ze sa mi zatial dari. Odvtedy doteraz mam 7 kg dole uz. Chodievala som 1,5 plavat kazdy den po hodinke, teraz som vynechala plavanie na mesiac (zo zdrav. dovodov) a chcem zacat opat. Zacinala som na vahe 85 kg a dnes som uz mala 78 kg. Moj ciel je 65 kg (mam vysku 178 cm). Nechcem tie kila zhodit do leta (s postavou som uz relativne spokojna na takych 70 %), ale do roka. Ake mate ciele vy?

kimka3

Ahojte. Tak ja som sa vcera po dvoch tyzdnoch odvazila a vaha ukazala - 2kg. A pokracujem dalej :)
A vsetkym chudnucim drzim palce, takze podme do toho :)