Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Frajerka Pribera

Príspevok v téme: Frajerka Pribera
duro

Čaute.Mám taký problém. Priateľka začala dosť priberať do rizikových partií a mne sa to jednoducho prestalo páčiť. Sme spolu už 3 roky. Keď sa spolu milujeme stále viac si všímam jej tlustejší zadok aj brucho a vadí mi to.Ona sa snaží schudnúť, ale nejde jej to. Ja začínam rozmýšlať nad inými babami a pochybovať o tom či chcem s ňou ostať. Viem, že ona ma ľúbi aj ja ju, ale pochybujem či to takto vydržím. Bojím za budúcnosti že veľmi stlustie a uplne sa mi prestane pačiť.Viete poradiť???

sunnysweetie33

co ti sibe???kazda baba casom priberie..urcite ju rozmanzavas,nosis jej sladkosti,chodite na vecere..to ju chces nechat za taku blbost???si sa zblaznil..to cches radsej chodiacu vyzlu,ktora si vzdy,ked pojdete do restiky vypyta len nesytenu mineralku a max. zeleninovy tanier???co si..sa zobud..ak sa lubite,nemas co riesit..alebo ta totalne oblbli tieto vyzlate ku*vy???

elle

No vidíš, pokial je tvoj priatel s tebou spokojný, je to o.k? A chceš schudnúť kôly sebe nie? A vlastne chceš sa aj jemu páčiť?

yukaya

ja mam zas problem, ze priberam a vadi mi to, ale moj chlap tvrdi, ze mu to nevadi a ked chcem ist cvict, tak ma prehovara, aby som radsej zostala doma a nevymyslala. hraval futbal, ale uz sa ani nepohne, tak ho neviem nalakat, aby sme niekam isli spolu.

elle

Ty kokšo, prečo by mala vracať? Mladá baba schudne tak rýchlo ako aj pribrala. Prečo ju tak podceňovať? A hlavne keď ju podrží Duro. Nerobte z toho tragédiu. Bulímiu by mohla dostať kebyže totálne priberie a potom už bude ťažké schudnúť, ked bude mať 30kilo tuku na sebe. NIE?

sjella

mimochodom este toto. ck si zacnes s inou, tak ta sa tiez casom zmeni a prestane ta nejak moc pritahovat ako ta pritahovala na zaciatku.. takze si urci priority...

sjella

akoze chapem tvoje pocity ze sa bojis ze ta prestane pritahovat, ael inak je tento problem doooooost plytky... hm, predstav si seba ako budes vzyerat ked budes starnut.. aj tebe sa zacne tuk viac ukladat, budes mat zosuverenu pokozku a o tvojej pyche uz ani nehovorim.. asi si zabudol na 2 dolezite veci: 1. NIKTO nie je dokonaly (cize ani ty a urcite je na tebe nieco co sa tvojej holke nepaci ale kasle na to), 2: dovod preco ju mas rad (a ten asi nespociva vo vyzore). Bodaj by ta ine veci netrapili.kazdopadne ak pribera aj napriek tomu, ze normalne je a aj ma pohyb, asi bude chyba dakde inde a nedaj boh aby to bol dosledok nejakej choroby.. ona sama urcite hlada sposoby ako schudnut a sama si je vedoma toho, ze je mozno menej pre teba atraktivna, ale jej priberanie ako dovod na rozchod je teda generalna somarina.

helaba

Toto nenapísal normálný chlap, ako môže niekto napísať takú hlúposť? Nie si ty náhodou 40 kilová pipka? Ak ti na nej záleži tak hýbte kostou a ty sa zamysli nad tým a pozri sa do zrkadla, ani ty nebudeš Brat Pitt!