Čaute.Mám taký problém. Priateľka začala dosť priberať do rizikových partií a mne sa to jednoducho prestalo páčiť. Sme spolu už 3 roky. Keď sa spolu milujeme stále viac si všímam jej tlustejší zadok aj brucho a vadí mi to.Ona sa snaží schudnúť, ale nejde jej to. Ja začínam rozmýšlať nad inými babami a pochybovať o tom či chcem s ňou ostať. Viem, že ona ma ľúbi aj ja ju, ale pochybujem či to takto vydržím. Bojím za budúcnosti že veľmi stlustie a uplne sa mi prestane pačiť.Viete poradiť???
Frajerka Pribera
prave preto to treba povedat opatrne, ludsky:-)
jasne, ked jej povies, ze ma tucnu rit, tak sa urazi. to pozname :)))
duro dobre si to premysli co urobis! laska je o niecom inom, vies moj frajer bol vrcholovy sportovec,a ked sa sportu prestal venovat zakonite pribral a to som ho mala nechat? ano niekedy poviem, treba sa hybat, ideme si spolu zabehat, zacvicit...a lubim ho taky aky je, lubim to co je v nom, ak by som ho mala nechat pre par kil navyse tak potom by to urcite nebola prava laska. Ja ta chapem, ale skus ist na to troku inak, navrhni svojej priatelke spolocne aktivity, zasportujte si, obom vam to prospeje a ona schudne. Ak ju naozaj lubis, zmen trosku svoje myslenie. A ked jej o tom budes hovorit, hlavne opatrne, aby sa jej to velmi nedotklo, zenska dusa je velmi citliva. Drzim palceky
no duro ty si ale maska .ved ju ber aka je bude to tak super :)))
alebo jej tak naznac ze by mohla trosku sportovat
pralinka,tiž si myslim,že to bolo dost trefne
duro, mas to tazke, je to velka dilema.
pralinka s tym suhlasim :))))))))
to bolo super:)))
Duro:No dobre,tak povedzme,že si sa rozhodol s nou rozísť.Ako jej to chceš povedať do očí keď ju predsa ľúbiš?Hádam to nevyužiješ cez SMS???
fakt duro, ohol si konecne ten zadok, potom posli frajerku na odtucnovaciu kuru a mozno uz budes spokojny.. ;)
durko tvoja slecna papka antikoncepciu?